Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

FX PROTECT Mint Green 40×40 cm

9,00

Το FX Protect Mint Green είναι ένα πανί από μικροΐνες διπλής όψεως, χωρίς ραφές, με πυκνότητα 550 gsm και μέγεθος 40×40 cm.
Είναι κατασκευασμένο από κορεάτικες μικροΐνες υψηλής ποιότητας σε μείγμα 70% Πολυεστέρα και 30% Πολυαμίδιο, που εγγυάται την απαλότητα και τη δύναμη της πετσέτας.
Η μία πλευρά έχει πιο μακριές τρίχες, επομένως η πετσέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απορροφήσει νερό ή να καθαρίσει ευαίσθητες εσωτερικές επιφάνειες και η άλλη με πιο κοντές τρίχες, κατάλληλες για συλλογή πάστες ή κεριά.

Τρόπος χρήσης:
Για σωστή συντήρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής του πανιού μικροϊνών, είναι απαραίτητο να ακολουθείτε μόνο μερικούς απλούς κανόνες, όπως να μην το πλένετε στο χέρι, αλλά μόνο σε πλυντήριο ρούχων με υγρό απορρυπαντικό (ή ειδικό για μικροΐνες πετσέτες) και όχι προσθήκη μαλακτικών ή λευκαντικών προϊόντων.
Μπορείτε να το πλύνετε εύκολα με άλλες πετσέτες μικροϊνών.

Αναμένεται Σύντομα

Το FX Protect Mint Green είναι ένα μαλακό, υψηλής ποιότητας, χωρίς ραφές πανί διπλής όψης από μικροΐνες, με πυκνότητα 550 gsm και μέγεθος 40×40 cm.