Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Σαμπουάν Καθαρισμού Αυτοκινήτων Soft99 Neutral Shampoo Creamy 1000ml
Loading...
Share στο Facebook

Σαμπουάν Καθαρισμού Αυτοκινήτων Soft99 Neutral Shampoo Creamy 1000ml

14,46

Ουδέτερο σαμπουάν Κρεμώδες με συστατικά πλύσης που έχουν αναπτυχθεί πρόσφατα, αποτρέποντας τη βρωμιά και το σταμάτημα των υπολειμμάτων καθαρισμού και άλλων υπολειμμάτων να κολλήσουν στην επιφάνεια, ακόμα και αν το σαμπουάν στεγνώνει κατά το πλύσιμο. Είναι εύκολο να το ξεπλύνετε, ακόμη και το καλοκαίρι, και θα πρέπει να ξεπλύνετε μόνο μία φορά, γεγονός που μειώνει το χρόνο πλύσης. Ο κρεμώδης αφρός, ενώ είναι ευαίσθητος στο χρώμα του αυτοκινήτου, αφαιρεί τη βρωμιά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-04280 Κατηγορία:

Αναμένεται Σύντομα

Ουδέτερο σαμπουάν Κρεμώδες με συστατικά πλύσης που έχουν αναπτυχθεί πρόσφατα, αποτρέποντας τη βρωμιά και το σταμάτημα των υπολειμμάτων καθαρισμού και άλλων υπολειμμάτων να κολλήσουν στην επιφάνεια, ακόμα και αν το σαμπουάν στεγνώνει κατά το πλύσιμο.
Είναι εύκολο να το ξεπλύνετε, ακόμη και το καλοκαίρι, και θα πρέπει να ξεπλύνετε μόνο μία φορά, γεγονός που μειώνει το χρόνο πλύσης.
Ο κρεμώδης αφρός, ενώ είναι ευαίσθητος στο χρώμα του αυτοκινήτου, αφαιρεί τη βρωμιά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οδηγίες χρήσης:

* Αφαιρέστε τη σκόνη και τη βρωμιά με νερό.

1. Απλώστε υγρό στο βρεγμένο σφουγγάρι και πλύνετε την επιφάνεια με αρκετό αφρό.

2. Ξεπλύνετε και σκουπίστε τις υπόλοιπες σταγόνες νερού με μια καθαρή πετσέτα.