Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Σφραγιστικό Spray Premium Quick Detailing Soft99 Smooth Egg Liquid 250ml
Loading...
Share στο Facebook

Σφραγιστικό Spray Premium Quick Detailing Soft99 Smooth Egg Liquid 250ml

Original price was: 26,04€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 22,94€.

Το Smooth Egg Liquid προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου και παρέχει γυαλιστερό φινίρισμα. Η νέα φόρμουλα “Repair Coat” βοηθά στην αναγέννηση της κατεστραμμένης επίστρωσης, προσθέτοντας ταυτόχρονα ένα υδατοαπωθητικό αποτέλεσμα. Απλώς ψεκάστε το στο βρεγμένο σώμα του οχήματος μετά το πλύσιμο, σκουπίστε το από την επιφάνεια και τελειώσατε! Θα επιτύχετε μια υδατοαπωθητική επίστρωση που είναι τόσο λεία όσο ένα ξεφλουδισμένο βραστό αυγό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα χωρίς επαγγελματικές επιστρώσεις. Εφαρμόζεται σε τροχούς, παράθυρα, προβολείς, πίσω φώτα, πλαστικά μέρη, εσωτερικό οχήματος κ.λπ. Συμβατό με οποιοδήποτε χρώμα οχήματος.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-00510 Κατηγορία:

Αναμένεται Σύντομα

Το Smooth Egg Liquid προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου και παρέχει γυαλιστερό φινίρισμα.
Η νέα φόρμουλα “Repair Coat” βοηθά στην αναγέννηση της κατεστραμμένης επίστρωσης, προσθέτοντας ταυτόχρονα ένα υδατοαπωθητικό αποτέλεσμα.
Απλώς ψεκάστε το στο βρεγμένο σώμα του οχήματος μετά το πλύσιμο, σκουπίστε το από την επιφάνεια και τελειώσατε!
Θα επιτύχετε μια υδατοαπωθητική επίστρωση που είναι τόσο λεία όσο ένα ξεφλουδισμένο βραστό αυγό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα χωρίς επαγγελματικές επιστρώσεις.
Εφαρμόζεται σε τροχούς, παράθυρα, προβολείς, πίσω φώτα, πλαστικά μέρη, εσωτερικό οχήματος κ.λπ. Συμβατό με οποιοδήποτε χρώμα οχήματος.

Οδηγίες χρήσης:

1. Αφαιρέστε τυχόν ανεπιθύμητα υπολείμματα από το σώμα του αυτοκινήτου.

2. Ψεκάστε σε βρεγμένο αμάξωμα αυτοκινήτου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε στεγνό αμάξωμα αυτοκινήτου.

3. Διπλώστε διπλά το προσαρτημένο πανί και σκουπίστε το σώμα του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση υπερβολικής έκχυσης, τυλίξτε το πανί με τα χέρια σας.