Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

FX PROTECT Hypernity 30ml

Το FX Protect Hypernity είναι μια υπερσύγχρονη κεραμική επίστρωση με αυτοθεραπευτικές ιδιότητες. Με την παρουσία ελαττώματος, θερμαίνεται και το ελάττωμα εξαφανίζεται. Το Protect Hypernity έχει σκληρότητα 9H, χαρίζει απίστευτη λάμψη και έχει ισχυρές υδρόφοβες ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στο να είναι δύσκολο να λερωθεί και να πλυθεί εύκολα το αυτοκίνητο. Το προϊόν  είναι πλήρες με απλικατέρ και μαντηλάκια.

Κωδικός προϊόντος: FX HYR Κατηγορίες: ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Το FX Protect Hypernity είναι ένα επαναστατικό προϊόν που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στις κεραμικές επιστρώσεις! Οι κεραμικές επικαλύψεις στοχεύουν στην προστασία του αυτοκινήτου σας, έχοντας μια ορισμένη σκληρότητα της επίστρωσης. Παρέχουν επίσης λάμψη και υδατοαπωθητικότητα.
Αυτό το προστατευτικό λούστρο, θα λέγαμε, παθαίνει ζημιά από εξωτερικές επιδράσεις στον εαυτό του για να προστατεύσει την επιφάνεια της λάκας.
Και εδώ το FX Protect Hypernity δείχνει την αποκλειστικότητά του!
Σε αντίθεση με όλες τις άλλες κεραμικές επικαλύψεις, το FX Protect Hypernity έχει αυτοθεραπευτικές ιδιότητες. Αφού γρατσουνιστεί σε κάποιο βαθμό, μόνο με θέρμανση η επίστρωση επανέρχεται και το ίχνος ενός ελαττώματος εξαφανίζεται εντελώς ή διαγράφεται σε μεγάλο βαθμό.
Ωστόσο, αυτή η μαγική ιδιότητα δεν είναι εις βάρος άλλων ιδιοτήτων.
Το FX Protect Hypernity έχει σκληρότητα 9H, δίνει απίστευτη λάμψη και έχει ισχυρές υδροφοβικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στο να δυσκολεύεται να λερωθεί και να πλυθεί εύκολα το αυτοκίνητο.
Το προϊόν δίνεται πλήρες με απλικατέρ και μαντηλάκια.

Τρόπος χρήσης:
1. Γυαλίστε το αυτοκίνητο στην εντέλεια και απολιπάνετε το.
2. Με το απλικατέρ και τα μαντηλάκια στο σετ, εφαρμόστε την επικάλυψη σε ένα τμήμα όχι μεγαλύτερο από 50 εκ. Χ50 εκ., ρίχνοντας 2-3 σταγόνες στο χαρτομάντιλο.
3. ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΑ.
4. Στην επόμενη εφαρμογή, γυρίστε το χαρτομάντιλο και μετά αλλάξτε το στην 3η. Για ένα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο, ο ρυθμός κατανάλωσης είναι 25-30 ml. και 4-5 τεμ. μαντήλια.

Μην εργάζεστε σε άμεσο ηλιακό φως.
Μην εργάζεστε κάτω από 15 βαθμούς και πάνω από 25 βαθμούς.
Μην εργάζεστε σε υγρασία πάνω από 65%, είναι καλύτερα 40-55%.
Μην εφαρμόζετε προϊόντα Top Coating.
Μην βγάζετε το αυτοκίνητο έξω για τις επόμενες 24 ώρες μετά την εγκατάσταση.
Μην πλένετε το αυτοκίνητο για τις επόμενες 14 ημέρες.

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.
Για την τιμή του προιόντος επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹