Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

FX PROTECT F5-3D FINISH 30ml

Το FX Protect F5 είναι ένα προϊόν με βάση το κεραμικό, το οποίο είναι το δεύτερο βήμα μετά την εφαρμογή της βάσης FX Protect B7. Η δομή 3D matrix εγγυάται βάθος, λάμψη και υψηλό βαθμό υδατοαπωθητικότητας. Σε αντίθεση με τη βάση FX Protect B7, το FX Protect F5 δεν μπορεί να υπάρχει από μόνο του ως επίστρωση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε προβολείς, πίσω φώτα και γυάλινες επιφάνειες.

Κωδικός προϊόντος: FX F5 Κατηγορίες: ,

Αναμένεται Σύντομα

ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το προϊόν προορίζεται για χρήση μόνο από άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με τη λεπτομέρεια υπηρεσιών καλλυντικών αυτοκινήτων!
Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε, επικοινωνήστε μαζί μας με τον πιο βολικό τρόπο για εσάς.

Το FX Protect F5 είναι το προϊόν που είναι το επόμενο βήμα μετά τη βάση FX Protect B7. Παρέχει διαύγεια επιφάνειας και εφέ 3D καθρέφτη. Η δομή 3D matrix εγγυάται βάθος, λάμψη και υψηλό βαθμό υδατοαπωθητικότητας.
Σε αντίθεση με τη βάση FX Protect B7, το FX Protect F5 δεν μπορεί να υπάρχει από μόνο του ως επίστρωση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε προβολείς, πίσω φώτα και γυάλινες επιφάνειες.
Εφαρμόζεται στην επίστρωση λάκας, αυτό το προϊόν με βάση το κεραμικό κάνει κυριολεκτικά μια γυαλιστερή θωράκιση, δίνει ένα εφέ γυαλιού, κάνει πιο δύσκολο να λερωθεί και διευκολύνει το πλύσιμο.

Τεχνικές πληροφορίες για το προϊόν:
– αντοχή στις γρατσουνιές 5H
– πάνω από 5 χρόνια. διάρκεια προστασίας
– πάχος επικάλυψης σε 1 στρώση 0,6-1 μm
– ρυθμός κατανάλωσης 10-15ml. για 1 αυτοκίνητο με 1 μονή στρώση
– αντίσταση θερμοκρασίας 426 ° C (800 ° F)
– χρόνος στεγνώματος πριν το σκούπισμα 3-12 λεπτά, ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος
– 24 ώρες  χρόνος για το τελικό στέγνωμα και ετοιμότητα για εξωτερικές επιδράσεις
– γωνία υδατοαπωθητικότητας 110 °
– χημική αντοχή 12> Ph> 2

Τρόπος χρήσης:
1. Χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι ψεκασμού, ψεκάστε την επιφάνεια με απιονισμένο (απιονισμένο) νερό. Λιπάνετε ελαφρά το απλικατέρ με το ίδιο νερό.
2. Τοποθετήστε 7-9 σταγόνες του προϊόντος στο ήδη βρεγμένο απλικατέρ. Αυτό το ποσό είναι αρκετό για να καλύψει περίπου το μισό ενός μεσαίου μεγέθους αυτοκινήτου.
3. Εφαρμόστε τη λεπτομέρεια του προϊόντος, περνώντας κάθε λεπτομέρεια με το απλικατέρ σε οριζόντια και κατακόρυφη κατεύθυνση για να μην αφήσετε χώρο εφαρμογής (λεπτομέρεια εργασίας ή εάν οι λεπτομέρειες είναι πολύ μεγάλες, διαχωρίστε τις, καθώς η κεραμική επίστρωση σκληραίνει γρήγορα ) .
4. Περιμένετε μεταξύ 4-10 λεπτών (ανάλογα με τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου), στη συνέχεια αφαιρέστε την περίσσεια του προϊόντος χρησιμοποιώντας μικροΐνες WET χωρίς ραφή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας στεγνές μικροΐνες, γυαλίστε την επιφάνεια μέχρι να είναι καθαρή και γυαλιστερή. 5. Επαναλάβετε τις παραπάνω διαδικασίες σε όλο το αυτοκίνητο (όλα τα βαμμένα και βαμμένα μέρη).

ΜΗΝ εφαρμόζετε την επίστρωση στους προβολείς και τα πίσω φώτα!
Χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ απιονισμένο (απιονισμένο) νερό.

Αφού ολοκληρωθούν όλες οι παραπάνω οδηγίες, αφήστε το αυτοκίνητο σε σταθερές καιρικές συνθήκες για τουλάχιστον 12 ώρες (συνιστούμε να μείνει το αυτοκίνητο όσο το δυνατόν περισσότερο ή 24 ώρες στο δωμάτιο όπου γίνεται θεραπεία). Η θερμοκρασία δωματίου ΔΕΝ πρέπει να είναι κάτω από 15 βαθμούς. Αυτό είναι απαραίτητο για τη σκλήρυνση της κεραμικής επίστρωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο χρόνος αναμονής μπορεί να μειωθεί στο μισό με μια λάμπα υπέρυθρης βαφής ή εάν η επίστρωση εφαρμόζεται σε θάλαμο βαφής!

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.
Για την τιμή του προιόντος επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹