Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σφραγιστική Επίστρωση Για Ζάντες Αλουμινίου Soft99 Wheel Dust Blocker 200ml + 8 wipes
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Σφραγιστική Επίστρωση Για Ζάντες Αλουμινίου Soft99 Wheel Dust Blocker 200ml + 8 wipes

22,82

Το Wheel Dust Blocker δημιουργεί ένα υπερ-υδρόφοβο στρώμα στην επιφάνεια του τροχού, το οποίο αποτρέπει την πρόσφυση σκόνης φρένων και διατηρεί τους τροχούς σε πολύ καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο παράγοντας επίστρωσης φύλλων λωτού Nano αποτρέπει την προσκόλληση του νερού, τη σκόνη φρένων και απωθεί εξαιρετικά τη βρωμιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλύνετε τους τροχούς, να σκουπίσετε το υπόλοιπο νερό, να αφαιρέσετε το λιπαρό συστατικό με τα περιλαμβανόμενα μαντηλάκια και, στη συνέχεια, απλώς να ψεκάσετε και να στεγνώσετε.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-02076 Κατηγορία:

Αναμένεται Σύντομα

Το Wheel Dust Blocker δημιουργεί ένα υπερ-υδρόφοβο στρώμα στην επιφάνεια του τροχού, το οποίο αποτρέπει την πρόσφυση σκόνης φρένων και διατηρεί τους τροχούς σε πολύ καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο παράγοντας επίστρωσης φύλλων λωτού Nano αποτρέπει την προσκόλληση του νερού, τη σκόνη φρένων και απωθεί εξαιρετικά τη βρωμιά.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλύνετε τους τροχούς, να σκουπίσετε το υπόλοιπο νερό, να αφαιρέσετε το λιπαρό συστατικό με τα περιλαμβανόμενα μαντηλάκια και, στη συνέχεια, απλώς να ψεκάσετε και να στεγνώσετε.

Οδηγίες χρήσης:

1. Αφαιρέστε τη βρωμιά των τροχών με απορρυπαντικό και σκουπίστε το υπόλοιπο νερό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα περιλαμβανόμενα μαντηλάκια, αφαιρέστε εντελώς όλες τις ακαθαρσίες από την επιφάνεια του τροχού.

2. Ανακινήστε καλά τη φιάλη και ψεκάστε 10 cm μακριά από τους τροχούς. Πλήρως χωρίς σκούπισμα. Στεγνώστε για 20 λεπτά το καλοκαίρι (30 ℃), 60 λεπτά το χειμώνα (10 ℃). Μην οδηγείτε μέχρι να στεγνώσει.

* Λίγο μετά τον ψεκασμό, η επιφάνεια λευκαίνει και η λωρίδα υγρού μπορεί να φαίνεται άνιση. Αυτό το σύμπτωμα θα εξαφανιστεί εντελώς με την πάροδο του χρόνου.

* Το υγρό μπορεί να συσσωρευτεί στο κάτω μέρος των ελαστικών, σε μια τέτοια περίπτωση απλώς σκουπίστε το με πετσέτα πριν το στεγνώσετε.