Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

FX PROTECT Rain Shield R-6

22,5043,00

Κεραμική επίστρωση σχεδιασμένη για την επεξεργασία τζαμιών αυτοκινήτου. Παρέχει ένα ανθεκτικό στρώμα μέσα σε 12-24 μήνες, χάρη στο οποίο κάθε σταγόνα θα αποστραγγίζεται από το τζάμι, βελτιώνει την ορατότητα και μειώνει την τριβή των υαλοκαθαριστήρων.

Χάρη σε αυτή την επίστρωση θα αισθάνεστε άνετα όταν οδηγείτε σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το R-6 θα εξασφαλίσει την οπτική καθαριότητα των παραθύρων του αυτοκινήτου σας. Παρέχει υψηλή υδροφοβικότητα, κάνοντας τις σταγόνες απλά να εξαφανίζονται.
Βοηθά επίσης στη σημαντική βελτίωση της ορατότητας κατά την οδήγηση τη νύχτα και μειώνει την κόπωση των ματιών. Το RAIN SHIELD R-6 αυξάνει την ασφάλεια.
Η οδήγηση κατά τη διάρκεια έντονης βροχής ή χιονοθύελλας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη λόγω της συσσώρευσης νερού στα παράθυρα και των εκθαμβωτικών φώτων των αντίθετων αυτοκινήτων τη νύχτα. (Το RAIN SHIELD R-6 βελτιώνει την ορατότητα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες έως και 32%).
Το RAIN SHIELD R-6 θα διευκολύνει την εργασία των υαλοκαθαριστήρων, μειώνοντας τον κίνδυνο γρατσουνίσματος του τζαμιού. Η κεραμική επίστρωση RAIN SHIELD R-6 είναι κατάλληλη για προστασία όλων των τύπων γυάλινων επιφανειών.
Η μοναδική φόρμουλα των νανοσωματιδίων επιτρέπει την εύκολη διανομή του προϊόντος σε γυάλινη επιφάνεια.
Η διάρκεια δράσης είναι περίπου 12-24 μήνες, ανάλογα με τον τρόπο πλύσης και τη συνολική χρήση του αυτοκινήτου.

Τρόπος χρήσης:
1. Καθαρίστε προσεκτικά τη γυάλινη επιφάνεια από καθαριστικό γυαλιού.
2. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα του προϊόντος σε στεγνό απλικατέρ (8-10 σταγόνες).
3. Διανείμετε το προϊόν οριζόντια και κάθετα (διασταυρούμενες κινήσεις ).
4. Περιμένετε 5-10 λεπτά.
5. Αφαιρέστε την περίσσεια προϊόντος με ξηρές μικροΐνες.
6. Γυαλίστε την προστατευτική επιφάνεια με νέα, στεγνή μικροΐνα.

Φροντίστε να σκουπίσετε την επίστρωση την κατάλληλη στιγμή. Αν κρυσταλλώσει για πολύ, θα είναι δύσκολο να το αφαιρέσετε!
Μην εκθέτετε την επιφάνεια σε νερό ή υγρασία για τουλάχιστον 12 ώρες.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹