Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Αλοιφαδόρος Έκκεντρος Maxshine M8S V2 1000Watt

150,00

Το Maxshine M8S V2 Dual Action Polesher είναι ο ιδανικός αλοιφαδόρος για να κάνει αυτά τα μικρότερα σημεία που είναι δύσκολα να γυαλιστούν και πάλι όμορφα. Είναι ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να γυαλίσετε το χρώμα και να απαλλαγείτε από αυτά τα δύσκολα αφαιρούμενα και ενοχλητικά σημάδια και γρατσουνιές. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε το M8S V2 με τα γυαλιστικά pads μας και το Maxshine Compound και το Finishing Polish για να δώσετε στο χρώμα σας το τέλειο φινίρισμα που ονειρευόσασταν.

Κωδικός προϊόντος: TCS-M8SV2-MS Κατηγορία:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Ο έκκεντρος αλοιφαδόρος διπλής ενεργείας free spining τις εταιρίας  Maxshine DA M8S V2 1000W έχει σχεδιαστεί για να κάνει ασφαλέστερες και ευκολότερες τις εργασίες Detailing. Το μηχάνημα αναβαθμίζεται με το σύστημα Anti-Tip Brace, το οποίο διατηρεί την ισορροπία όταν τοποθετείτε το μηχάνημα στην επιφάνεια εργασίας. Το μηχάνημα αφαιρεί εύκολα τις γραντζουνιές, με αποτέλεσμα το τέλειο φινίρισμα, κάθε φορά. Επίσης, το μηχάνημα είναι ιδανικό για την τοποθέτηση σφραγιστικών  και κεριών σε ομοιόμορφο στρώμα για πλήρη προστασία της επιφάνειας.

 

Χαρακτηριστικά:

 

Δυνατότητες:
ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Το Maxshine 8mm προσφέρει βελτιωμένη απόδοση κινητήρα, εξασφαλίζοντας περισσότερη ισχύ και ροπή σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ευκολότερη διαδικασία γυαλίσματος, ενώ επιτυγχάνει φινίρισμα χωρίς στροβιλισμό και χωρίς γρατσουνιές.
ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Ο εξαιρετικός σχεδιασμός και το μαλακό κάλυμμα κεφαλής κάνουν την εμπειρία λεπτομέρειας του αυτοκινήτου σας πιο άνετη και βολική.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ: Η ρυθμιζόμενη ταχεία επιλογή από 2.500 έως 6.500 / λεπτό εύρος ταχύτητας εξασφαλίζει πιο ευέλικτο, σύνθετο και αξιόπιστο τελικό γυάλισμα.
ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΙΣΧΥΟΣ: Επέκταση 3m για την ενίσχυση του καλωδίου τροφοδοσίας, κατά της πτώσης, με βολική λειτουργία μεγάλων αποστάσεων.
ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ: Η τέλεια εσωτερική ισορροπία των εξαρτημάτων καθιστά τη στίλβωση άνετη, με ελάχιστη δόνηση. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη μεταφορά ισχύος στην επιφάνεια, για ασυναγώνιστη διόρθωση χρώματος και εγγυάται ανώτερα αποτελέσματα στίλβωσης.

 

 

Προδιαγραφές:
Ονομαστική τάση: 220V AC
Μέγεθος έκκεντρου: 8mm
Μέγεθος δίσκου: 125mm, 5″
Μέγεθος σπειρώματος ατράκτου: 5/16″-24
Μεταβλητή ταχύτητα 6 βαθμίδων
Ταχύτητα φόρτωσης: 2.500 έως 6.500 opm
Βάρος – 2,3 κιλά (περίπου)
Διατίθεται με πλάκα στήριξης 125mm (5″), D-Handle

 

Βασικά χαρακτηριστικά:
Βαρέως τύπου κινητήρας 1000w
Καλώδιο βαρέως τύπου 3 μέτρων
Τρύπα λαβής τύπου U

 

 

1 Έτος εγγύηση καλής λειτουργίας*.

 

* ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ MAXSHINE/SHINEMASTER παρέχονται με εγγύηση ενός χρόνου από την στιγμή της αγοράς, που σημαίνει ότι σε περίπτωση που το εργαλείο σας πάθει κάποια ζημιά εντός του έτους η εταιρία Toufexoglou Professional Car Care Products σας εγγυάται την ολοκληρωτική επισκευή του εργαλείου ή ακόμη και την ολοκληρωτική αντικατάσταση του εάν αυτό κριθεί από την ίδια την εταιρία απαραίτητο χωρίς καμία απολύτως χρηματική επιβάρυνση.

Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας και να έχει πάντοτε το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος (τιμολόγιο ή απόδειξη ταμειακής μηχανής).

H εγγύηση δεν υφίσταται εφόσον συμβαίνουν τα παρακάτω:

 • Φυσιολογική φθορά προϊόντος
 • Ανταλλακτικά που φθείρονται φυσιολογικά κατά την χρήση.
 • Βλάβη που προκλήθηκε κατά την μεταφορά.
 • Βλάβες που προκλήθηκαν από διακοπή ρεύματος, απώλεια φάσης, η αυξομείωση τάσης, ή τροφοδοσία τάσης διαφορετικής από την ενδεικνυόμενη.
 • Χρήση όχι σύμφωνη με τον προορισμό και τις προδιαγραφές του μηχανήματος
 • Βλάβη που δημιουργείται από λανθασμένη χρήση του μηχανήματος (που δεν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες χρήσης του).
 • Βλάβη που προκλήθηκε από χρήση ανταλλακτικών ή εξαρτημάτων που δεν κατασκευάζονται από τον κατασκευαστή ή βλάβη που έχει προκύψει από επισκευή που πραγματοποιήθηκε από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία των αντιπροσωπειών.
 • Βλάβη που προκλήθηκε από ατύχημα, φωτιά, ακραία καιρικά φαινόμενα, κλπ.
 • Βλάβη που προκλήθηκε από αμέλεια ή κακή αποθήκευση και διατήρηση ενός μηχανήματος
 • Βλάβη που προκλήθηκε από κακή συναρμολόγηση του μηχανήματος
 • Βλάβη που έχει προκύψει από κακή ή λανθασμένη ρύθμιση διαφορετική από τις οδηγίες ρυθμίσεων του εγχειριδίου χρήσης.
 • Βλάβη ή κακή λειτουργία που έχει προκύψει από πλημμελή καθαρισμό του μηχανήματος από σκόνη, λάδια, κ.λ.π., καθώς και βλάβη που έχει προκύψει από επαφή του μηχανήματος με χημικά υγρά, ή βλάβη από υγρασία, διάβρωση.

Το κόστος μεταφοράς του προϊόντος (είτε εντός , είτε εκτός εγγύησης ) επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη.