Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Maxshine Φακός Σπαστός LED Detailing Paint Inspection
Loading...
Share στο Facebook

Maxshine Φακός Σπαστός LED Detailing Paint Inspection

Original price was: 28,50€.Current price is: 21,00€.

Φως λεπτομερούς ελέγχου. Γυρίστε το πλήρως ρυθμιζόμενο κουμπί στην επιθυμητή φωτεινότητα και κρεμάστε το φως μέσω του μεταλλικού δακτυλίου ή συνδέστε το σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια μέσω της ισχυρής μαγνητικής βάσης για έντονο φωτισμό hands-free. Φωτίστε τις σκοτεινές ρωγμές της καμπίνας σας κατά τη διάρκεια των εσωτερικών detailings για να επιτύχετε το τέλειο καθαρό αποτέλεσμα ή αποκαλύψτε γρατσουνιές κατά τη στίλβωση!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά:
1. Το πλήρες εύρος σε κλιπ κρεμαστής κίνησης επιτρέπει τη χρήση hands-free. Ιδανικό για εργασία κάτω από το καπό ή το κάτω μέρος του οχήματος. Εάν δεν έχετε πουθενά να κρεμάσετε το φως, είναι επίσης μαγνητικό, ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε σημείο που είναι ασφαλές στο όχημα.
2. Φως που αποτελείται από 40 μεμονωμένα LED εκπέμπουν σημαντική ποσότητα φωτός και εμφανίζεται έντονο λευκό.
3. Το φως διαθέτει θύρα Micro USB για φόρτιση. Επαναφορτίστε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τη μπαταρία και το φως σας θα σας ενημερώσει όταν φορτιστεί.
4. Εξοπλισμένο με ένα κουμπί ελέγχου που μπορεί να ρυθμίσει πλήρως τη φωτεινότητα του φωτός. Διαθέτει επίσης μια ένδειξη διάρκειας ζωής μπαταρίας για να σας δείξει πόση διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι διαθέσιμη.
5. 400 Lumens, με φορτιστή USB.