Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

CarPro Ultracut 1L

71,92

Προϊόν σε υγρή μορφή από την CarPro για γυάλισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στο αμάξωμα του οχήματός σας

Κωδικός προϊόντος: CP50 Κατηγορίες: ,

Αναμένεται Σύντομα

Το CarPro UltraCut  είναι ένα από τα πιο ευέλικτα υλικά κοπής που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ, κατάλληλο για την αφαίρεση όλων των ελαττωμάτων. Μπορείτε να αλλάξετε την ικανότητα κοπής του με παραλλαγές στην επιλογή του μαξιλαριού και στην κίνηση του χεριού σας.

Το UltraCut περιέχει ένα κοκτέιλ από λειαντικά που ελαττώνουν πλήρως, τα οποία διορθώνουν βαριά ελαττώματα, ενώ παράγουν ελάχιστη θολότητα. Συνδυάστε το με τα μαξιλαράκια κοπής CARPRO (μάλλινο, φλας, ψυχρό) ή μικροΐνες για εξαιρετικά αποτελεσματική και αποτελεσματική αφαίρεση ελαττωμάτων. Ανεβείτε στο πορτοκαλί γυάλισμα CARPRO και μπορείτε να τελειώσετε χωρίς ολόγραμμα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα χρώματα.

Το Ultracut είναι μια τέλεια λύση για περιστροφική ή DA στίλβωση με εξαιρετικά χαμηλή σκόνη και λιπαντικό που επιτρέπει στα λειαντικά να δουλεύονται πλήρως για παρατεταμένες περιόδους. Αυτό επιτρέπει την πλήρη διάσπαση με λιγότερα σημάδια και ολογράμματα.

Χωρητικότητα:  250 ml