Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Πανί Επαναχρησιμοποιήσιμο Σε Κουτί 20 Τεμαχίων 180gsm 22X22cm Γκρί Maxshine
Loading...
Share στο Facebook

Πανί Επαναχρησιμοποιήσιμο Σε Κουτί 20 Τεμαχίων 180gsm 22X22cm Γκρί Maxshine

Original price was: 12,90€.Current price is: 9,00€.

Οι επαναχρησιμοποιούμενες πετσέτες μικροϊνών της Maxshine έχουν σχεδιαστεί με κοπή υπερήχων για να εξασφαλίζουν καθαρισμό και στέγνωμα χωρίς γρατσουνιές και ραβδώσεις. Πολύ πιο απορροφητικές από το βαμβάκι, αυτές οι πετσέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό κάθε βρωμιάς με ευκολία. Κάντε το ακόμα πιο εύκολο συνδυάζοντας αυτό το κουτί πετσετών με τη θήκη γαντιών της Maxshine!

Μια λεπτομέρεια αυτοκινήτου δεν είναι πλήρης χωρίς πετσέτες μικροϊνών. Είτε για πλύσιμο αυτοκινήτου στο χέρι, λεπτομέρεια εσωτερικού αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη εργασία λεπτομέρειας αυτοκινήτου, οι πετσέτες μικροϊνών αυτοκινήτου της Maxshine είναι ο τέλειος σύντροφος. Λάβετε έναν ενδελεχή καθαρισμό αυτοκινήτου με τη σειρά μας από GSM που ταιριάζουν με κάθε πτυχή της δουλειάς ενός λιανοπωλητή. Οι πετσέτες MaxShine Microfiber είναι απαραίτητες για το πλύσιμο στο σπίτι, το κινητό, το κατάστημα ειδών ειδών ή οποιαδήποτε υπηρεσία λεπτομέρειας αυτοκινήτου.

Κωδικός προϊόντος: TCS-1102222G-MS Κατηγορίες: ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Πανί Επαναχρησιμοποιήσιμο Σε Κουτί 20 Τεμαχίων 180gsm 22X22cm Γκρί  τις εταιρίας Maxshine.