Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Ma Fra Βlack & Wrap Maniac Line 500ml
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Ma Fra Βlack & Wrap Maniac Line 500ml

14,88

Πλένει και προστατεύει με δράση κατά των αλάτων

2 σε 1: πλένει και προστατεύει.

Η φόρμουλά του εξαλείφει το μικροφίλμ ασβεστίου που σχηματίζεται πλύσιμο μετά το πλύσιμο.

Σχεδιασμένο για μαύρα χρώματα, οχήματα ντυμένα με μεμβράνη ή PPF ακόμη και με ματ φινίρισμα.

Δημιουργεί έναν μαλακό, συμπαγή και αντι-τριβικό αφρό για την αποφυγή σχηματισμού αράχνης και μικρο-γρατσουνιών.

Χρησιμοποιείται περιοδικά, εξαλείφει τις επικαθίσεις από τα μαύρα και σκούρα χρώματα που τα κάνουν θαμπά, αποκαθιστώντας την αρχική τους λάμψη.

Ειδική σύνθεση που εμποδίζει δραστικά το σχηματισμό στιγμάτων από νερό κατά τη διαδικασία στεγνώματος.

Εξαιρετική οικονομία χάρη στις υψηλές αναλογίες αραίωσης έως 1:300 (1 μέρος προϊόντος και 300 μέρη νερού).

Αφαιρεί ακόμη και τους πιο επίμονους ρύπους.

Αναζωογονεί τη βαφή και τις μεμβράνες.

Απόλυτα ασφαλές σε κάθε τύπο νανο-επίστρωσης.

Συσκευασία: 500ml

Κωδικός προϊόντος: 19070MF87 Κατηγορίες: , ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Τα αυτοκίνητα με σκούρο χρώμα είναι πολύ κομψά αλλά ο καθαρισμός τους απαιτεί περισσότερη προσοχή γιατί οποιαδήποτε μικρή γρατσουνιά ή ελάττωμα θα είναι πολύ πιο εμφανής από άλλα χρώματα. Η βρωμιά και τα άλατα, από την άλλη πλευρά, θα τείνουν να θαμπώνουν το χρώμα στην περίπτωση της γυαλιστερής βαφής. Αν, από την άλλη, το αυτοκίνητό μας έχει ματ φινίρισμα, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό είναι πολύ πιο πορώδες και εγκλωβίζει περισσότερο τη βρωμιά, απορροφώντας το traffic film. Γι’ αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόμαστε ένα συγκεκριμένο προϊόν όπως το Black & Wrap Shampoo μας. Πριν χρησιμοποιήσουμε το Black & Wrap Shampoo, όπως πάντα πριν το πλύσιμο στο χέρι, κάνουμε μια σχολαστική πρόπλυση με το Foam Gun Prewash.

 

  • Μετά την πρόπλυση μπορείτε να προχωρήσετε στο πλύσιμο στο χέρι. Προτείνουμε τη χρήση της μεθόδου πλυσίματος με δύο κουβάδες (ο ένας με το σαμπουάν / διάλυμα νερού και ο άλλος μόνο με καθαρό νερό) σε συνδυασμό με ένα γάντι μικροϊνών όπως το Double Face μας ή ένα σφουγγάρι όπως το Microfiber Pad μας. Για να πλύνετε τις ζάντες και τα ελαστικά χρησιμοποιήστε ένα πρόσθετο εργαλείο (σφουγγάρι ή γάντι). Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνική πλυσίματος διπλού κάδου, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το βίντεο αφιερωμένο στα αξεσουάρ καθαρισμού.
  • Η χρήση της σχάρας στον κάδο βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς και των ακαθαρσιών από το γάντι ή το σφουγγάρι κάνοντας τες να καθίσουν στο κάτω μέρος του κάδου.
  • Ας προχωρήσουμε προετοιμάζοντας το διάλυμα νερού και σαμπουάν: αραιώστε 4 καπάκια του προϊόντος σε 8 λίτρα νερού (1: 300) σε έναν κουβά.
  • Τώρα ας προχωρήσουμε σε ένα σχολαστικό πλύσιμο στο χέρι, πλένοντας ένα πάνελ τη φορά, πάντα στη σκιά, με το όχημα βρεγμένο και ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω.
  • Μετά από κάθε πάνελ, ξεπλύνετε το σφουγγάρι ή το γάντι στον κάδο που περιέχει καθαρό νερό. Να ξεπλένετε συχνά το γάντι ή το σφουγγάρι επειδή τα χοντρά σωματίδια βρωμιάς παραμένουν παγιδευμένα στο ίδιο το σφουγγάρι και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν φθορά ή γρατσουνιές στο χρώμα, στα επόμενα βήματα.
  • Δουλεύουμε ένα πάνελ τη φορά, δίνοντας προσοχή στην καθαριότητα όλων των εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των λογότυπων και των λεπτομερειών.
  • Η υψηλή λιπαντική ιδιότητα δημιουργεί μια ολισθηρή επιφάνεια που επιτρέπει στο γάντι να γλιστράει χωρίς τον κίνδυνο δημιουργίας γρατσουνιών ή στροβιλισμών. Ολοκληρώνουμε το πλύσιμο σε όλο το αυτοκίνητο χωρίς ποτέ να αφήσουμε το σαμπουάν να στεγνώσει στο αμάξωμα.
  • Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ολοκληρώσετε αυτή τη λειτουργία με ηρεμία: εάν την εκτελέσετε προσεκτικά, θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα και θα επιταχύνετε τη διαδικασία πλύσης, επειδή δεν θα χρειαστεί να κάνετε περαιτέρω βήματα για να καλύψετε ξεχασμένες περιοχές ή να διορθώσετε λάθη.
  • Ξεπλένουμε το όχημα με νερό υψηλής πίεσης.

Η φόρμουλα του πλούσια σε δεσμευτικά ορυκτών επιτρέπει τη δραστική πρόληψη του σχηματισμού λεκέδων από άλατα κατά τη φάση του στεγνώματος, αφήνοντας την επιφάνεια καθαρή. Για το στέγνωμα συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την υπεραπορροφητική πετσέτα μικροϊνών «Super Dryer» για γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα με απόλυτη ασφάλεια.

Η συμβουλή μας είναι να χρησιμοποιήσετε δύο πετσέτεςες στεγνώματος Super Dryer: μία αποκλειστικά στο αμάξωμα και μία για τζάμια, για να αφήσετε τα τελευταία όσο πιο στεγνά γίνεται. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Super Dryer για να τελειώσετε τριμ ή λεπτές λεπτομέρειες. Επιπλέον, όταν στεγνώνετε το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου ή τα κάτω μέρη, διπλώστε την πετσέτα για να μην αγγίξει το έδαφος, συλλέγοντας βρωμιά που θα μπορούσε να δημιουργήσει γρατσουνιές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνική στεγνώματος με την Super Dryer, σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε το βίντεο αφιερωμένο στα αξεσουάρ πλυσίματος.