Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Ma Fra Gun Prewash Maniac Line 1lt
Loading...
Share στο Facebook

Ma Fra Gun Prewash Maniac Line 1lt

14,88

Αφρός πρόπλυσης Foam Gun

  • Καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει όλες τις εξωτερικές επιφάνειες.
  • Ισχυρό και ασφαλές πλύσιμο με πλούσιο και συμπαγή αφρό.
  • Εξαλείφει την αιθαλομίχλη, τους ρύπους του δρόμου, και τα οργανικά υπολείμματα φυτών ή πουλιών.
  • Εξαιρετικά οικονομικό χάρη στις υψηλές αναλογίες αραίωσης.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συχνή βάση επειδή σέβεται τους προηγουμένως εφαρμοσμένους προστατευτικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων προστατευτικών επιστρώσεων.
  • Πολυλειτουργικό προϊόν: σχεδιασμένο για χρήση τόσο με ψεκαστήρα χειρός όσο και με Foam Gun.
  • Η χρήση του με Foam Gun καθιστά την φάση πλύσης ασφαλέστερη εξαλείφοντας το 90% των ρύπων, επιτρέποντάς σας να πλύνετε το αυτοκίνητο χωρίς τον κίνδυνο δημιουργίας αράχνης ή μικρο-γρατσουνιών.
  • Συνιστάται η χρήση με Foam Gun σε αραίωση 1:10 (1 μέρος προϊόντος και 10 νερό) ή με ψεκαστήρα χειρός σε αραίωση 1:50.
  • Ευχάριστο άρωμα.

Συσκευασία: 1000ml

Κωδικός προϊόντος: 19070MF88 Κατηγορίες: , ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Συμβουλες:
Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο αμάξωμα χωρίς να το βρέξετε πρώτα, ακόμη και με την παρουσία πολύ επίμονης βρωμιάς, όπως έντομα ακόμα και στα κάτω μέρη του αυτοκινήτου που είναι πάντα τα πιο βρώμικα. Αφαιρέστε τη λάσπη πρώτα με νερό υψηλής πίεσης πριν εφαρμόσετε το προϊόν. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στη σκιά, αποφεύγοντας το άμεσο ηλιακό φως και ότι η επιφάνεια δεν είναι ζεστή. Διαφορετικά, ψύξτε πρώτα το αυτοκίνητο με νερό.

 

Οδηγίες Χρήσης:
Μπορείτε να εφαρμόστε το προϊόν με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τον τύπο της βρωμιάς που υπάρχει στο αυτοκίνητο. Με χειροκίνητο ψεκαστήρα για τοπική δράση σε συγκεκριμένες βρωμιές. Τα κάτω μέρη του αυτοκινήτου είναι πάντα τα πιο βρώμικα. Εφαρμόζοντας το προϊόν σε χαμηλή πίεση απευθείας πάνω στη βρωμιά, θα έχετε μια ιδανική απόδοση και τοπική δράση σε δύσκολες βρωμιές, όπως έντομα και λάσπη. Περιμένετε μερικά λεπτά για να δράσει το προϊόν για να αφαιρέσει τη βρωμιά από την επιφάνεια. Τέλος, προχωρήστε σε σχολαστικό ξέπλυμα σε υψηλή πίεση, με τον πίδακα νερού αφαιρέστε τα πιο χοντρά υπολείμματα βρωμιάς. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσετε τη βρωμιά που έχει αποκολλήσει από την επιφάνεια χαρη στη μαλακτική δράση της πρόπλυσης. Το καλοκαίρι ή εάν εργάζεστε κάτω από τον ήλιο και σε υψηλές θερμοκρασίες, σας προτείνουμε να πλένετε και να ξεπλένετε ένα πάνελ κάθε φορά. Ποια είναι λοιπόν η σωστή διαδικασία για μια σωστή πρόπλυση; Χρησιμοποιώντας πιστόλι αφρού υψηλής πίεσης, το χειμώνα αραιώστε το προϊόν με αναλογία 1:5 (1 μέρος προϊόντος σε 5 μέρη νερού), για αναλογία αραίωσης τελικής απόδοσης περίπου 1:50 και το καλοκαίρι με αναλογία 1:10 (1 μέρος προϊόντος σε 10 μέρη νερού) μια αναλογία αραίωσης τελικής απόδοσης περίπου 1:100. Ψεκάστε ένα παχύ στρώμα αφρού στο όχημα και περιμένετε να τρέξει (αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 5 λεπτά). Ξεπλύνετε το όχημα από πάνω προς τα κάτω. Χρησιμοποιώντας έναν ψεκαστήρα με αντλία χαμηλής πίεσης, το χειμώνα αραιώστε με αναλογία 1:50 (1 μέρος προϊόντος σε 50 μέρη νερού), 2 καπάκια σε 1 λίτρο νερό και το καλοκαίρι με αναλογία 1:100 (1 μέρος προϊόν σε 100 μέρη νερού), 1 καπάκι σε 1 λίτρο νερό. Ψεκάστε το προϊόν στο όχημα και περιμένετε 1 λεπτό χωρίς να αφήσετε το προϊόν να στεγνώσει στο αμάξωμα και στη συνέχεια ξεπλύνετε Έπειτα, εφαρμόστε με foam gun, πάντα από κάτω προς τα πάνω ακολουθώντας αυτές τις αραιώσεις: Χρησιμοποιώντας ένα foam gun, το χειμώνα αραιώστε το προϊόν με αναλογία 1:5 (1 μέρος προϊόντος σε 5 μέρη νερού), για αναλογία αραίωσης τελικής απόδοσης περίπου 1:50 και το καλοκαίρι με αναλογία 1:10 (1 μέρος προϊόντος σε 10 μέρη νερού) αναλογία αραίωσης τελικής απόδοσης περίπου 1:100. Ψεκάστε ένα παχύ στρώμα αφρού στο όχημα και περιμένετε να τρέξει (αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 5 λεπτά). Ξεπλύνετε το όχημα από πάνω προς τα κάτω.