Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Ma Fra Ceramic Shampoo Maniac Line 500ml
Loading...
Share στο Facebook

Ma Fra Ceramic Shampoo Maniac Line 500ml

18,60

Με τεχνολογία SiO2

  • Δίνει στην επιφάνεια μια αυτοκαθαριζόμενη υδρόφοβη ικανότητα που σας επιτρέπει να διατηρείτε το αυτοκίνητο καθαρό για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Φόρμουλα 3 σε 1: Καθαρίζει, σφραγίζει και προστατεύει για 90 ημέρες σε μία μόνο λειτουργία
  • Περιέχει εξαιρετικά υδρόφοβα κεραμικά πολυμερή SiO2 που συνδέονται με την επιφάνεια δημιουργώντας μια ασπίδα ανθεκτική τόσο σε καυστικούς όσο και σε όξινους χημικούς παράγοντες.
  • Αφήνει την επιφάνεια μεταξένια δίνοντας εξαιρετική λάμψη όπως θα έκανε ένα φυσικό κερί.
  • Δημιουργεί έναν ισορροπημένο και λιπαντικό αφρό που απομακρύνει εύκολα τη βρωμιά αποφεύγοντας τη δημιουργία μικρο-γρατσουνιών ή αράχνης
  • Όταν χρησιμοποιείται ως προϊόν συντήρησης, θα ενισχύσει τις προστατευτικές ιδιότητες του κεριού, του σφραγιστικού ή της κεραμικής επίστρωσης που έχει εφαρμοστεί προηγουμένως.

Συσκευασία: 500ml

Κωδικός προϊόντος: 19070MF67 Κατηγορίες: , ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Οδηγίες Χρήσης:

Πλύσιμο στο χέρι με κουβά:

Αραιώστε 4 καπάκια Ceramic Shampoo σε έναν κουβά με νερό και χρησιμοποιήστε το ως κανονικό σαμπουάν.
Προχωρήστε πλένοντας ένα πάνελ τη φορά, πάντα στη σκιά, με το όχημα βρεγμένο και ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, σε αντίθεση με τη χρήση ενός παραδοσιακού σαμπουάν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Ceramic Shampoo είναι πολυμερές, εάν ξεκινήσετε από ψηλά η έκχυση κινδυνεύει να αφήσει μια ανομοιόμορφη κάλυψη της επιφάνειας, αντί να ξεκινήσετε από το κάτω μέρος θα είστε σε θέση να εγγυηθείτε ομοιόμορφη και αποτελεσματική εφαρμογή και κάλυψη.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γάντι ή ένα σφουγγάρι, όποιο προτιμάτε, αρκεί να είναι κατασκευασμένα από απόλυτα καθαρές απαλές μικροΐνες.
Εργαστείτε ένα πάνελ τη φορά, απλώνοντας το προϊόν σε όλα τα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των εμβλημάτων και των λεπτομερειών.
Σας συμβουλεύουμε να προχωρήσετε βήμα βήμα, πλένοντας ίσως το μισό όχημα κάθε φορά: θα αποφύγετε να αφήσετε το προϊόν να στεγνώσει στο αμάξωμα ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.
Ολοκληρώστε το πλύσιμο σε όλο το αυτοκίνητο και συνεχίστε μετά το ξέπλυμα και το στέγνωμα με την υπερ-απορροφητική πετσέτα στεγνώματος Super Dryer.

 

​Πώς να αυξήσετε την υδρόφοβη και προστατευτική απόδοση του Ceramic Shampoo;

Πρώτη μέθοδος:
Η πρώτη μέθοδος είναι με ένα γάντι ή ένα σφουγγάρι πάντα μικροϊνών, το ίδιο που θα χρησιμοποιούσατε για το πλύσιμο. Πάρτε ένα βαθμολογημένο μπουκάλι και αραιώστε το προϊόν σε αναλογία 1:5 (1 μέρος προϊόντος και 5 νερό). Ψεκάστε το διάλυμα που λάβατε στο ίδιο σφουγγάρι πλυσήματος και εφαρμόστε το σε όλο το αυτοκίνητο χωρίς να παραμελήσετε κανένα σημείο, ακριβώς όπως θα κάνατε κατά τη φάση πλύσης. Τέλος ξεπλύνετε και στεγνώστε χρησιμοποιώντας την υπερ-απορροφητική πετσέτα στεγνώματος Super Dryer.

Δεύτερη μέθοδος:
Η δεύτερη μέθοδος είναι με την τεχνική Foam Gun. Πάρτε ένα βαθμολογημένο μπουκάλι και αραιώστε το προϊόν σε αναλογία 1:3 (1 μέρος προϊόντος 3 μέρη νερό). Εφαρμόστε το προϊόν σε ολόκληρο το αυτοκίνητο από κάτω προς τα πάνω. Περιμένετε για τουλάχιστον 1 λεπτό και ξεπλύνετε με υψηλή πίεση ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω. Συνεχίστε μετά το στέγνωμα με την υπερ-απορροφητική πετσέτα στεγνώματος Super Dryer.

Δεν έχει σημασία ποια τεχνική χρησιμοποιήσατε, και στις δύο περιπτώσεις το υδροφοβικό αποτέλεσμα θα είναι τώρα ακόμη πιο έντονο και το αμάξωμα σφραγισμένο και προστατευμένο για 90 ημέρες. Το beading και η προστασία θα είναι ήδη ορατά στη φάση του ξεβγάλματος. Στην πραγματικότητα, θα δείτε τις σταγόνες νερού που επικάθονται στην επιφάνεια με τέλεια κυκλικό σχήμα. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν μικρότερη γωνία επαφής με την προστατευμένη επιφάνεια και έχοντας μικρότερο μέγεθος, θα είναι πιο ελαφριές και θα γλιστρούν πολύ εύκολα από την επιφάνεια (επίστρωμα). Επιπλέον, οι σταγόνες νερού θα ενσωματώσουν τα σωματίδια της επιφανειακής βρωμιάς τα οποία, χάρη στην προστασία που προσφέρει το Ceramic Shampoo, δεν προσκολλώνται έντονα στην επιφάνεια. Γλιστρώντας γρήγορα, θα δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα αυτοκαθαρισμού που θα διευκολύνει την επόμενη πλύση συντήρησης που μπορείτε να πραγματοποιήσετε, με το Neutral foam shampoo, μετά από μερικές εβδομάδες, με βάση τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει. Τέλος, στεγνώστε το αυτοκίνητο με την υπερ-απορροφητική πετσέτα στεγνώματος Super Dryer για γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα με απόλυτη ασφάλεια. Η συμβουλή μας είναι να χρησιμοποιήσετε δύο πανιά στεγνώματος Super Dryer: ένα αποκλειστικά για το αμάξωμα και ένα άλλο αποκλειστικά για τα τζάμια, για να αφήσετε τα τελευταία όσο πιο στεγνά γίνεται. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Super Dryer για να το φινίρσμα των ή των λεπτομερειών. Επιπλέον, όταν στεγνώνετε το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου ή τα χαμηλά μέρη, διπλώστε την πετσέτα για να μην αγγίξει το έδαφος, συλλέγοντας βρωμιά που θα μπορούσε να δημιουργήσει γρατσουνιές.