Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

CarPro Hand Wash Γάντι Πλυσίματος για Αμάξωμα
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

CarPro Hand Wash Γάντι Πλυσίματος για Αμάξωμα

17,11

Γάντι μικροϊνών με μεγάλη απορροφητικότητα και απαλή υφή για τις επιφάνειες του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας. Καθαρίζει γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη ή χνούδια. Πλένεται και επαναχρησιμοποιείται πολλές φορές.

Κωδικός προϊόντος: CP151 Κατηγορίες: ,

Αναμένεται Σύντομα

Το CarPro Hand Wash Microfiber Mitt  σχεδιάστηκε με ένα βελούδινο μείγμα μικροϊνών για να εξασφαλίσει ασφαλή καθαρισμό! Το καλύτερο από όλα είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί! Το μείγμα συνθετικών μικροϊνών μας έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί τη βρωμιά και τα υπολείμματα ανασηκώνοντάς τα απαλά από την επιφάνεια για να εξασφαλίσει έναν ασφαλή καθαρισμό «χωρίς στροβιλισμούς» σε όλες τις επιφάνειες. Η  λευκή μικροΐνα επιτρέπει τον εύκολο οπτικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας βαφή χωρίς στροβιλισμούς!

Το CarPro Hand Wash Microfiber Mitt  έχει μια δικτυωτή τσέπη μονής όψης για το χέρι σας που δημιουργεί τρία διαφορετικά πλεονεκτήματα: 

 • Αυτό βοηθά στο πόσο απλό είναι να αφαιρέσετε το χέρι σας από το γάντι
 • Μειώνει την κόπωση των χεριών του χρήστη μειώνοντας την ποσότητα του υπερβολικού νερού που συγκρατούν τα παραδοσιακά γάντια
 • Το μαλακό διχτυωτό υπόστρωμα εξασφαλίζει σφιχτό κράτημα ανά πάσα στιγμή και δεν πέφτει πλέον το γάντι/μαξιλαράκι πλύσης.

Χαρακτηριστικά:

 • Ελάχιστη οπισθέλκουσα – χωρίς να σέρνει βρωμιά και υπολείμματα στο χρώμα σας, δημιουργώντας στροβιλισμούς.
 • Ασφαλές σε όλες τις επιφάνειες – δεν γρατσουνίζει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες.
 • Χαμηλή συντήρηση – πλένεται στο πλυντήριο*
 • Μαλακό διχτυωτό υπόστρωμα – εξασφαλίζει σφιχτό κράτημα ανά πάσα στιγμή και δεν πέφτει πλέον το γάντι/μαξιλαράκι πλύσης.
 • Μειώνει την κούραση των χεριών σε σύγκριση με τα παραδοσιακά γάντια.
 • Κρεμαστή θηλιά για βοήθεια στο στέγνωμα στον αέρα

Προδιαγραφές:

 • Λούτρινο μείγμα μικροϊνών διπλών ινών
 • Υφή: Μαλακή μικροΐνα

Οδηγίες χρήσης: 

 1. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε μια αυστηρή ρουτίνα πριν το πλύσιμο για να αφαιρέσετε τυχόν βαριές βρωμιές, είτε με κατάλληλο προπλύσιμο είτε με αφρό χιονιού.
 2. Ετοιμάστε δύο κουβάδες πλύσης, έναν γεμάτο με σαμπουάν CarPro Reset και έναν δεύτερο κουβά με απλό νερό.
 3. Πλένετε ένα πάνελ κάθε φορά ξεκινώντας από την επάνω/επάνω επιφάνεια και κατεβαίνοντας. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα μεταφέρετε τη βρωμιά από τα μαρσπιέ ή τα κάτω πάνελ όπου επηρεάζεται περισσότερο πίσω στο επάνω μέρος του αυτοκινήτου.
 4. Μετά από κάθε πάνελ, ξεπλύνετε το CarPro  Hand Wash Microfiber Mitt  στον κάδο «Ξέβγαλμα» χρησιμοποιώντας ένα Grit Guard Washboard για να αφαιρέσετε τυχόν ρύπους πριν επιστρέψετε στον κάδο του σαμπουάν για να πλύνετε το επόμενο πλαίσιο.