Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Polarchem Cherry Red Shampoo Καθαριστικό & Γυαλιστικό Σαμπουάν Αυτοκινήτων 500ml
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Polarchem Cherry Red Shampoo Καθαριστικό & Γυαλιστικό Σαμπουάν Αυτοκινήτων 500ml

14,88

Τρόπος χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Σκουπίστε το αυτοκίνητο για να απομακρύνετε προσεκτικά τις σκληρές εναποθέσεις, το ρύπο, το χώμα και τη χαλαρή βρωμιά. Αραιώστε 2 έως 4% του προϊόντος σε νερό. Χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο σφουγγάρι ή γάντι, ξεκινήστε το πλύσιμο από την κορυφή προς το κάτω μέρος του οχήματος. Όσο περισσότερο τρίβετε τόσο περισσότερο γυαλίζει. Ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό. Σκουπίστε αμέσως τις σταγόνες και στεγνώστε το αυτοκίνητο με κατάλληλη πετσέτα φινιρίσματος υψηλής ποιότητας. Αυτό θα αποτρέψει το στέγνωμα των σταγόνων στις επιφάνειες και το σχηματισμό κηλίδων νερού. Πάντα να πλένετε το αυτοκίνητο σε σκιά και βεβαιωθείτε ότι η λαμαρίνα είναι κρύα.

Κωδικός προϊόντος: 0001-01-0693 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

CHERRY RED

Σαμπουάν προηγμένης, επιστημονικής , χημικής φόρμουλας. Ένα προϊόν που περιέχει καθαριστικά, conditioner και συστατικά στεγνώματος. Καθαρίζει βαθιά ατμοσφαιρικούς και ρύπους οδοστρώματος. Ισορροπημένο PΗ, ειδικά συστατικά για την αποφυγή αφαίρεσης κεριού.

Δίνει πλούσιο αφρό, εκτυφλωτική γυαλάδα και υφή σαν μετάξι.

Με ευχάριστο άρωμα κεράσι και ουδέτερο PH. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες και φιλικό προς τα χέρια.

Συσκευασία 500 ML και 4 LT.