Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Ma Fra Exterior Quick Detailer Maniac Line 500ml
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Ma Fra Exterior Quick Detailer Maniac Line 500ml

12,40

3 in1 Dry Cleaner: Καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει

Καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει όλες τις εξωτερικές επιφάνειες.

Ιδανικό για την αφαίρεση στιγμάτων νερού μετά το πλύσιμο.

Αφήνει βαθιά γυαλάδα και μεταξένιο αποτέλεσμα.

Αφαιρεί δακτυλιές και περιττώματα πουλιών.

Συμβατό με νανοκεραμικές επιστρώσεις, σφραγιστικά και παραδοσιακά κεριά.

Χάρη στην προστατευτική του φόρμουλα, βοηθά στη διατήρηση του κεριού ή του σφραγιστικού, που είχε εφαρμοστεί προηγουμένως, με την πάροδο του χρόνου.

Συσκευασία: 500ml

Κωδικός προϊόντος: 19070MF70 Κατηγορίες: ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Συμβουλές:
Αποφύγετε την υπερβολική ποσότητα προϊόντος ώστε να  αποφευχθούν ραβδώσεις. Για το φινίρισμα, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πάντα μία δεύτερη μαλακή και στεγνό πετσέτα από μικροΐνες, ειδικά σε γυαλί.

 

Οδηγίες Χρήσης:
Σε στεγνή επιφάνεια, για να αφαιρέσετε φρέσκους ρύπους, όπως υπολείμματα βρόχινου νερού που αφήνουν ελαφριά βρωμιά στο αυτοκίνητο.

 

Εφαρμόστε το προϊόν απευθείας στην επιφάνεια, ομοιόμορφα και χωρίς υπερβολές κατά τη χρήση, δουλεύοντας ένα πάνελ τη φορά, για καλύτερο έλεγχο.
Απλώστε το με οριζόντιες ή κάθετες κινήσεις με το πρώτο πανί μικροϊνών, με κοντή τρίχα και τελειώστε την επιφάνεια με το δεύτερο πανί, με μακριά τρίχα.
Το προϊόν θα αφαιρέσει όλη τη φρέσκια επιφανειακή βρωμιά, χωρίς να επηρεάσει τα κεριά ή τα σφραγτιστικά που υπάρχουν στο αμάξωμα και τους προστατευτικούς παράγοντες που εφαρμόζονται στα παράθυρα, διατηρώντας παράλληλα την απόδοσή τους.
Θα είναι απλό, γρήγορο και ασφαλές να επαναφέρετε το αυτοκίνητο στην όψη που μόλις είχε τελειώσει το πλύσιμο και θα έχετε μια βαθιά γυαλάδα και μεταξένιο αποτέλεσμα. \

Το Exterior Quick Detailer μας βοηθά επίσης να αφαιρούμε βρωμιά, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα από τις κολόνες της πόρτας ή τα χερούλια των θυρών και σε περιοχές που αγγίζουμε πιο συχνά, όπως το πορτμπαγκάζ. Για να αφαιρέσετε τα περιττώματα πουλιών, τα οποία δεν μπορούν να περιμένουν το επόμενο πλύσιμο, γιατί εκτός από αντιαισθητικά είναι και όξινα κάτι που καταστρέφει το χρώμα. Για να αφαιρέσετε τα ενοχλητικά φωτοστέφανα; Πόσο ενοχλητικό είναι όταν το αυτοκίνητο μπροστά σου ενεργοποιεί τους υαλοκαθαριστήρες για να πλύνει το παρμπρίζ και λερώνει το δικό σου αυτοκίνητο; Ή όταν το σταθμευμένο αυτοκίνητό σας πιτσιλιστεί από άλλο αυτοκίνητο που σηκώνει το νερό μιας λακκούβας; Ή όταν βρεθείτε με φίλους και θέλετε να δείξετε το αυτοκίνητό σας σε όλο του το μεγαλείο: ακόμα και μετά από μια σύντομη διαδρομή μπορεί να χρειαστείτε ένα γρήγορο στεγνό καθάρισμα. Το Quick Exterior Detailer είναι το προϊόν για εσάς!

 

Σε υγρή επιφάνεια μετά το πλύσιμο αυτοκινήτου
Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το Exterior Quick Detailer στη φάση στεγνώματος μετά το πλύσιμο για να διευκολύνουμε τη λειτουργία στεγνώματος, καθιστώντας το ασφαλέστερο χάρη στην υψηλή λίπανση και θα μας επιτρέψει να εξαλείψουμε τους λεκέδες νερού. Ψεκάστε το απευθείας στην υγρή επιφάνεια και προχωρήστε στο στέγνωμα με το υπεραπορροφητική πετσέτα Super Dryer.