Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Ma Fra Ceramic Ultra Speed Wax Maniac Line 500ml

19,84

Κορυφαίο υδρόφοβο κερί με SiO2

Υδρόφοβο κεραμικό κερί ψεκασμού με SiO2: απωθεί τη βρωμιά και το νερό ενώ προστατεύει από τις ακτίνες UV.

Συνδέεται με την επιφάνεια δημιουργώντας μια αυτοκαθαριζόμενη προστατευτική ασπίδα.

Εύκολο στη χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη ή ποδήλατα.

Λειτουργεί επίσης τέλεια σε ζάντες αλουμινίου.

Εύκολη και εξαιρετικά γρήγορη εφαρμογή: μπορεί να εφαρμοστεί σε λίγα λεπτά.

Αφήνει βαθιά γυαλάδα και ενισχύει το χρώμα ενώ αφήνει βελούδινη υφή.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο προϊόν ή ως ενισχυτής και σφραγιστικό των υπαρχόντων κεριών.

Η απόδοσή του μπορεί να διαρκέσει έως και 4 μήνες ανάλογα με την εφαρμογή αλλά και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες και τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται.

Ταχύτερo και ισχυρότερo από κερί αυτοκινήτου και PFAS FREE.

Συσκευασία: 500ml

Κωδικός προϊόντος: 19070MF81 Κατηγορίες: ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Συμβουλές:
Συμπυκνωμένο προϊόν, απλώστε λίγο στο αμάξωμα ή σε ένα στεγνό και καθαρό πανί από μικροΐνες. Βεβαιωθείτε ότι το δεύτερο πανί για αφαίρεση είναι πάντα στεγνό για να αποφύγετε ραβδώσεις. Για να αυξήσετε τη διάρκεια και την απόδοση του προϊόντος, συνιστούμε την απορρύπανση του αυτοκινήτου, επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερη πρόσφυση των πολυμερών στο αμάξωμα.

 

Οδηγίες Χρήσης:
Για να χρησιμοποιήσουμε το Ceramic Ultra Speed Wax θα χρειαστούμε 1 πανί μικροϊνών με κοντό τρίχωμα για την εφαρμογή του προϊόντος και ένα πανί με μακριές τρίχες για φινίρισμα. Μπορούμε να διανείμουμε το προϊόν απευθείας στο αμάξωμα ή σε πανί από μικροΐνες, για πιο τοπική εφαρμογή. Για την εφαρμογή του, χρησιμοποιήστε την πετσέτα με τις κοντές τρίχες και απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια με κάθετες και οριζόντιες κινήσεις. Για το φινίρισμα ή αλλιώς “buffing” χρησιμοποιείστε μια απαλή πετσέτα με μακριά τρύχα, η οποία θα ολοκληρώσει την εφαρμογή του προϊόντος, αφαιρώντας τα υπολείμματα και γυαλίζοντας την επιφάνεια. Συνεχίστε, ένα κομμάτι τη φορά, το μέγιστο μέγεθος είναι όσο ένα φύλλο Α3. Μπορείτε να απλώσετε το Ceramic Ultra Speed ​​Wax όποτε θέλετε, επειδή το προϊόν συσσωρεύεται, δεσμεύεται στο προστατευτικό στρώμα από κάτω. Μπορούμε επομένως να χρησιμοποιήσουμε το προϊόν όποτε θέλουμε να ανανεώσουμε την προστασία και την γυαλάδα. Για να τελειώσετε την επεξεργασμένη επιφάνεια και να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα προϊόντος, σας συνιστούμε να σκουπίζετε το αμάξωμα με μια απαλή πετσέτα μικροϊνών με μακρυά τρίχα. Μετά την εφαρμογή, μπορείτε να δείτε πώς το προϊόν δίνει στο αμάξωμα μια όψη με υγρές αντανακλάσεις και βαθιά γυαλάδα, αυτό που ίσως έχετε ακούσει ως «candy effect». Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η υψηλή υδροφοβικότητα. Το Ceramic Ultra Speed ​​Wax δημιουργεί ένα εφέ beading. Οι σταγόνες νερού εναποτίθενται στην επιφάνεια με τέλεια κυκλικό σχήμα, επειδή έχουν μικρότερη γωνία επαφής: έχοντας μικρότερο μέγεθος, θα είναι ελαφρύτερες και θα γλιστρούν από την επιφάνεια πολύ εύκολα. Επιπλέον, οι σταγόνες νερού θα ενσωματώσουν τα σωματίδια επιφανειακής βρωμιάς, τα οποία, χάρη στην προστασία του Ceramic Ultra Speed ​​Wax, δεν προσκολλώνται σταθερά στην επιφάνεια και, γλιστρώντας, θα δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα αυτοκαθαρισμού που θα διευκολύνει τον μετέπειτα καθαρισμό . Με την τεχνική του water cloth, μπορούμε να δούμε πώς το νερό γλιστράει, εξαλείφοντας τη βρωμιά της επιφάνειας και αφήνοντας την επιφάνεια στεγνή και γυαλιστερή. Για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την τεχνική, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.