Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Ισχυρό Καθαριστικό Ζαντών Soft99 New Brake Dust Cleaner 400ml
Loading...
Share στο Facebook

Ισχυρό Καθαριστικό Ζαντών Soft99 New Brake Dust Cleaner 400ml

Original price was: 16,11€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 14,51€.

Το New Brake Dust Cleaner μπορεί να διαλύσει χημικά και να ξεπλύνει τα ανεπιθύμητα υπολείμματα που δημιουργούνται από την περιστροφή υψηλής ταχύτητας και θέρμανση των φρένων όπως σιδερένια επίστρωση, πίσσα, λιπαρές ουσίες καθώς και σημάδια φθοράς. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο γρατσουνίσματος. Δεν περιλαμβάνονται λειαντικές ενώσεις. Το προϊόν δεν έχει έντονη μυρωδιά και είναι εύκολο να εφαρμοστεί, λόγω του συμπεριλαμβανόμενου σφουγγαριού που καθιστά ακόμη και τα δύσκολα προσβάσιμα μέρη εύκολα στον καθαρισμό.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-02046 Κατηγορία:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Το New Brake Dust Cleaner μπορεί να διαλύσει χημικά και να ξεπλύνει τα ανεπιθύμητα υπολείμματα που δημιουργούνται από την περιστροφή υψηλής ταχύτητας και θέρμανση των φρένων όπως σιδερένια επίστρωση, πίσσα, λιπαρές ουσίες καθώς και σημάδια φθοράς.
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο γρατσουνίσματος. Δεν περιλαμβάνονται λειαντικές ενώσεις.
Το προϊόν δεν έχει έντονη μυρωδιά και είναι εύκολο να εφαρμοστεί, λόγω του συμπεριλαμβανόμενου σφουγγαριού που καθιστά ακόμη και τα δύσκολα προσβάσιμα μέρη εύκολα στον καθαρισμό.

Οδηγίες χρήσης:

1. Χρησιμοποιήστε νερό για να αφαιρέσετε τη σκόνη ή τη βρωμιά από τους τροχούς. Αφαιρέστε εκ των προτέρων τα μέρη της ρητίνης, όπως τα πώματα των τροχών.

2. Γυρίστε το ακροφύσιο και ψεκάστε ολόκληρους τους τροχούς.

3. Αφήστε το να καθίσει για περίπου 2-3 λεπτά και σκουπίστε με σφουγγάρι για να απορροφήσετε τη βρωμιά.

4. Ξεπλύνετε καλά με νερό, ώστε να μην αφήσετε υπολείμματα καθαριστικού ή βρωμιά.

5. Σκουπίστε τις υπόλοιπες σταγόνες νερού.

6. Ελέγξτε τα φρένα σε χαμηλή ταχύτητα για να βεβαιωθείτε ότι το φρένο λειτουργεί σωστά και μετά ξεκινήστε την οδήγηση.