Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Ma Fra Water Spot Mineral Remover Maniac Line 500ml
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Ma Fra Water Spot Mineral Remover Maniac Line 500ml

13,64

Έτοιμο προς χρήση – ειδικό για την απομάκρυνση των στιγμάτων από άλατα

Ειδικό καθαριστικό για την απομάκρυνση στιγμάτων από άλατα.

Εύκολο στη χρήση, διαλύει χημικά τους ρύπους καθώς και σκουριά, αιθαλομίχλη, επιφανειακές οξειδώσεις και στίγματα όξινης βροχής στα τζάμια.

Ιδανικό για όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου: χρώμα, τζάμια, πλαστικά.

Ιδανικό ως καθαριστικό τζαμιών πριν από την εφαρμογή σφραγιστικού.

Μετά τη χρήση του είναι δυνατή η εκ νέου εφαρμογή της προστατευτικής επίστρωσης.

Συσκευασία: 500ml

Κωδικός προϊόντος: 19070MF78 Κατηγορίες: , ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Το Waterspot Mineral Remover είναι τέλειο για την απομάκρυνση της μόλυνσης από ορυκτά που προκαλούνται από ασβεστόλιθο υψηλής ιζηματοποίησης που δεν μπορεί πλέον να αφαιρεθεί με έναν κλασικό κύκλο πλύσης που αποτελείται από πρόπλυση και πλύση με ουδέτερο ή αλκαλικό σαμπουάν.

 

Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, σας συμβουλεύουμε να προχωρήσετε σε σχολαστικό πλύσιμο, σύμφωνα με τη σωστή σειρά πλυσίματος: ζάντες και ελαστικά, πρόπλυση και πλύσιμο στο χέρι με σαμπουάν. Εάν στο τέλος του στεγνώματος παραμένουν: λεκέδες από άλατα ή επίμονα υπολείμματα ορυκτών, το Waterspot Mineral Remover είναι τέλειο για την αφαίρεση αυτών των ιζηματοποιημένων ρύπων. Έχοντας πραγματοποιήσει ένα πλήρες πλύσιμο, θα είναι ευκολότερο να εντοπιστούν όλα τα σημεία όπου συγκεντρώνεται η μόλυνση και να ενεργήσετε τοπικά με την καταλληλότερη τεχνική. Για τοπικούς λεκέδες, εφαρμόστε απευθείας το προϊόν στην επιφάνεια, αφήστε το να δράσει για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σκουπίστε το με ένα υγρό πανί από μικροΐνες, όπως το Polishing Cloth μας. Ολοκληρώστε με ένα δεύτερο μαλακό, καθαρό πανί από μικροΐνες. Σε σκληρούς λεκέδες, επαναλάβετε τη διαδικασία, αφήνοντας το προϊόν να δράσει για λίγο περισσότερο αλλά όχι περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα, για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δεν στεγνώνει στο αμάξωμα. Όταν καθαρίζετε το παρμπρίζ και το πίσω τζάμι, προτείνουμε να καθαρίζετε μισό παράθυρο κάθε φορά και μετά να ξεπλένετε. Σε περίπτωση που υπάρχουν σημάδια αλάτων σε όλο το αμάξωμα, εφαρμόστε το προϊόν απευθείας και ομοιόμορφα σε ένα πάνελ κάθε φορά, δουλεύοντάς το ομοιόμορφα με ένα applicator όπως το Microfiber pad hand. Τέλος, ξεπλύνετε με καθαρό νερό πριν προχωρήσετε στο επόμενο πάνελ. Για λιγότερο προσβάσιμα σημεία, όπως σήματα, κλειδαριές ή παξιμάδια τροχών, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα με μαλακές τρίχες για να εφαρμόσετ και να δουλέψετε το προϊόν. Για καλύτερο ξέβγαλμα με απόλυτη ασφάλεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Exterior Quick Detailer. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη χρήση του στο ειδικό βίντεο του. Η φόρμουλα του είναι αποτελεσματική και ασφαλής σε όλες τις επιφάνειες και, για την επεξεργασία του, μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με μια βούρτσα με μαλακές τρίχες, χρήσιμη για να φτάσετε σε ευαίσθητα, δυσπρόσιτα σημεία ή για εργασία κατά τη φάση της αφαίρεσης ασβεστόλιθου από το γυαλί. πλαστικά, εμβλήματα, λογότυπα και καλούπια. Πάντα να προχωράτε ένα πάνελ τη φορά ή να δουλεύετε μικρές περιοχές χωρίς να αφήνετε ποτέ το προϊόν να στεγνώσει.