Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Gyeon Q²M Bug&Grime

10,3018,48

Το Gyeon Q²M Bug&Grime είναι ένα ισχυρό και εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν πρόπλυσης που αναπτύχθηκε ειδικά για απομάκρυνση εντόμων, ζωυφίων και βρωμιάς. Διαλύει τους ρύπους και εξασφαλίζει ασφαλές και χωρίς γρατζουνιές πλύσιμο στη συνέχεια. Είναι το προϊόν πρώτης επιλογής μετά από κάθε καλοκαιρινή βραδινή βόλτα. Το Q²M Bug&Grime λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά και ταυτόχρονα είναι ασφαλές για επιστρώσεις.

Χρησιμοποιήστε το ως το απόλυτο προϊόν προ-πλύσης σε έντονα μολυσμένες περιοχές.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ισχυρός και αποτελεσματικός προ-ψεκασμός κατά τη διάρκεια των πρώτων βημάτων ενός σχολαστικού πλυσίματος. Απλώς αφήστε το στην επιφάνεια και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Ταυτόχρονα, είναι ένα φανταστικό βοήθημα κατά τη διάρκεια μιας πιο εντατικής διαδικασίας καθαρισμού και θα αφαιρέσει τις παλιά και έντονα καθιζήματα και βρωμιές ενώ απομακρύνεται με μια απαλή βούρτσα.

Κατανάλωση: 80-150ml / αυτοκίνητο
Επίπεδο PH: 11
Ασφαλές για Επιστρώσεις: Ναι

Οδηγίες Χρήσης
Χρησιμοποιήστε το Gyeon Q²M Bug&Grime μόνο σε κρύο χρώμα, ποτέ σε άμεσο ηλιακό φως ή σε ζεστό αμάξωμα. Μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹