Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

GYEON Q²M PPF Wash Σαμπουάν Απορρύπανσης Μετάλλων (400ml)
Loading...
Share στο Facebook

GYEON Q²M PPF Wash Σαμπουάν Απορρύπανσης Μετάλλων (400ml)

16,30

Το GYEON Q²M PPF Wash είναι ένα αποτελεσματικό σαμπουάν απορρύπανσης μετάλλων που μπορεί να αφαιρέσει τις εναποθέσεις σιδήρου από οποιαδήποτε μεμβράνη και βαφή αυτοκινήτου χωρίς την ανάγκη αργίλου.Ενώ είναι εξειδικευμένο κατά της ρύπανσης από μέταλλα σε φιλμ πολυουρεθάνης (PPF), παραμένει ένα ασφαλές σαμπουάν για όλες τις εξωτερικές επιφάνειες. Η σύνθεσή του εξασφαλίζει γενναιόδωρο αφρό για μια άψογη ρουτίνα πλυσίματος στο υπόλοιπο όχημά σας, με ή χωρίς επίστρωση PPF.Το GYEON Q²M PPF Wash είναι ένα προϊόν 3 σε 1 – θα καθαρίσει, θα απολυμάνει και θα αποκαταστήσει τις αρχικές ιδιότητες του PPF ή της μεμβράνης βινυλίου σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφρός ή ως παραδοσιακό σαμπουάν – καθιστώντας το μια ευέλικτη λύση συντήρησης για το όχημά σας.
Κωδικός προϊόντος: GPW400 Κατηγορίες: , ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Οδηγίες Χρήσης
Το GYEON Q²M PPF Wash είναι ιδανικό για χρήση ως αφριστικό όχι μόνο σε χρώματα αλλά και σε τροχούς. Όντας εξαιρετικά απαλό, θα επιτρέψει μια ασφαλή διαδικασία πλύσης οποιουδήποτε τύπου τροχών, επικαλυμμένων ή μη.Αναλογία Αραίωσης: 1:500
Κατανάλωση: 20ml – 30ml / αυτοκίνητο
Ασφαλές για Κεραμική Επίστρωση: ΝΑΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ
STEK AUTOMOTIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ