Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Ultra Glaco Soft99 Σφραγιστική Επίστρωση Γυάλινων Επιφανειών 70ml
Loading...
Share στο Facebook

Ultra Glaco Soft99 Σφραγιστική Επίστρωση Γυάλινων Επιφανειών 70ml

20,00

Το Ultra Glaco Soft99 παρέχει σφραγιστική επίστρωση γυάλινων επιφανειών και προστατεύει τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας για 6 ολόκληρους μήνες. Εξασφαλίζει την υδαταπωθητικότητα για τα παράθυρα των αυτοκινήτων και τους καθρέφτες από γυαλί! Το αποτέλεσμα απο το Ultra Glaco Soft99 είναι τόσο εμφανές που σε ταχύτητες άνω των 45 km/h μπορείτε να ξεχάσετε τη χρήση των υαλοκαθαριστήρων! Κατάλληλο για κάθε καιρό – το χειμώνα, κατά τη διάρκεια των χιονοπτώσεων και την έκθεση στον παγετό, εμποδίζεται το κόλλημα του πάγου σε όλα τα τζάμια!

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-10310 Κατηγορία:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ

* Αφαιρέστε εκ των προτέρων τη σκόνη ή τη βρωμιά από το παρμπρίζ με νερό.

  1. Ανακινήστε καλά τη φιάλη με το καπάκι.
  2. Βγάλτε το καπάκι και εφαρμόστε το ομοιόμορφα σε ξηρό παρμπρίζ.

* Μην το εφαρμόζετε σε υγρή επιφάνεια, καθώς μπορεί να προκαλέσει άσκοπες ζημιές.

  1. Αφήστε να στεγνώσει για 5-10 λεπτά, σκουπίστε το με μια στεγνή, καθαρή πετσέτα, στη συνέχεια, αφήστε το υλικό να στεγνώσει για περισσότερο από 12 ώρες, για να κάνετε την επικάλυψη να προσκολλάται σταθερά στο παρμπρίζ.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹