Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Glaco Roll On Large Soft99 Σφραγιστική Επίστρωση Γυάλινων Επιφανειών 120ml
Loading...
Share στο Facebook

Glaco Roll On Large Soft99 Σφραγιστική Επίστρωση Γυάλινων Επιφανειών 120ml

17,24

Το Glaco Roll On Large Soft99 είναι σφραγιστική επίστρωση γυάλινων επιφανειών που προστατεύει τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας. Εξασφαλίζει την υδαταπωθητικότητα για τα παράθυρα των αυτοκινήτων και τους καθρέφτες από γυαλί! Το αποτέλεσμα είναι τόσο εμφανές που σε ταχύτητες άνω των 45 km/h μπορείτε να ξεχάσετε τη χρήση των υαλοκαθαριστήρων! Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα διαθέσιμα για έως και 6 μήνες!

Το Glaco Roll On Large Soft99 είναι κατάλληλο για κάθε καιρό – το χειμώνα, κατά τη διάρκεια των χιονοπτώσεων και την έκθεση στον παγετό, εμποδίζεται το κόλλημα του πάγου σε όλα τα τζάμια! Ειδικά σχεδιασμένο μπουκάλι με εργονομικό σχήμα και κεφαλή με διπλάσιο μέγεθος από τα συμβατικά προϊόντα αυτού του τύπου καθιστά την εφαρμογή πολύ εύκολη ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-04107 Κατηγορία:

Αναμένεται Σύντομα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
* Αφαιρέστε εκ των προτέρων τη σκόνη ή τη βρωμιά από το παρμπρίζ με νερό.

  1. Ανακινήστε καλά τη φιάλη με το καπάκι.
  2. Βγάλτε το καπάκι και εφαρμόστε το ομοιόμορφα σε ξηρό παρμπρίζ.

* Μην το εφαρμόζετε σε υγρή επιφάνεια, καθώς μπορεί να προκαλέσει άσκοπες ζημιές.

  1. Αφήστε να στεγνώσει για 5-10 λεπτά, σκουπίστε το με μια στεγνή, καθαρή πετσέτα, στη συνέχεια, αφήστε το υλικό να στεγνώσει για περισσότερο από 12 ώρες, για να κάνετε την επικάλυψη να προσκολλάται σταθερά στο παρμπρίζ.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹