Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Glaco Mirror Coat Zero Soft99 Σφραγιστική Επίστρωση Γυάλινων Επιφανειών 40ml
Loading...
Share στο Facebook

Glaco Mirror Coat Zero Soft99 Σφραγιστική Επίστρωση Γυάλινων Επιφανειών 40ml

12,00

To Glaco Mirror Coat Zero Soft99 είναι μία σφραγιστική επίστρωση γυάλινων επιφανειών που παρέχει κρυστάλλινη ορατότητα στους καθρέφτες σας, ακόμα και στη βροχή ακόμη και μετά από 12 μήνες!

Πλεονεκτήματα Glaco Mirror Coat Zero Soft99
Αποτελεσματική απώθηση νερού: Οδηγείτε με σιγουριά ακόμα και στη βροχή, χάρη στην εξαιρετική υδροφοβικότητα του Mirror Coat Zero.
Εύκολη εφαρμογή: Το σπρέι και η ειδική συσκευασία εξασφαλίζουν ομοιόμορφη και εύκολη εφαρμογή σε όλη την επιφάνεια των καθρεφτών.
Πολλαπλές χρήσεις: Χρησιμοποιήστε τη συσκευασία για να καλύψετε και άλλα μέρη του οχήματός σας, όπως τα παράθυρα, για βελτιωμένη ορατότητα.
Μακράς διάρκειας προστασία: Απολαύστε κρυστάλλινη ορατότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διατίθεται σε συσκευασία 40ml.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-10309 Κατηγορία: Ετικέτα:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

ΟΔΗΓΙΕΣ για Glaco Mirror Coat Zero Soft99
1. Προετοιμάστε την επιφάνεια των καθρεπτών πλένοντάς τους σχολαστικά με σαμπουάν ουδέτερου ρΗ, στεγνώνοντας και απολυμάνετε τους χρησιμοποιώντας μπάρα πηλού, καθαριστικό ή άλλα προϊόντα. Τα προϊόντα Glaco παράγουν καλύτερα αποτελέσματα εάν το γυαλί παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας Glass Compound Z.
2. Ψεκάστε ομοιόμορφα περίπου 15 cm μακριά από τον πλευρικό καθρέφτη. Συνιστούμε να διαχωρίσετε την ψεκασμένη επιφάνεια για να μην πάει το υγρό σε άλλα μέρη του οχήματος.
3. Στεγνώστε εντελώς για 1,5 ώρα και σε καμία περίπτωση μην αγγίζετε την επιφάνεια.

Εξασφαλίστε την καλύτερη δυνατή ορατότητα στο δρόμο με το Mirror Coat Zero – γιατί το Zero;
Επειδή θα απωθεί το νερό από τους πλευρικούς καθρέφτες σας εντελώς, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο! Το σπρέι θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα τέλειο, με ίση επικάλυψη χωρίς ταλαιπωρία, και η συμπεριλαμβανόμενη συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να καλύψετε άλλα μέρη του οχήματος όταν το κάνετε! Απλά εισάγετε τη συσκευασία στη σχισμή μεταξύ του καθρέφτη και του σώματος του αυτοκινήτου.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹