Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Ma Fra Glass Cleaner & Degreaser Maniac Line 500ml
Loading...
Share στο Facebook

Ma Fra Glass Cleaner & Degreaser Maniac Line 500ml

11,16

Απολιπαντικό για τζάμια και κρύσταλλα

Κατάλληλο για όλους τους τύπους κρυστάλλων, ακόμη και των φιμέ.

Γρήγορο και εύκολο: δρα σε βάθος απομακρύνοντας την βρωμιά και τη λιπαρότητα από το τζάμι.

Eξαλείφει τις λιπαρές ουσίες που περιέχονται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Zero Streaks Technology™: στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει ραβδώσεις ή λεκέδες.

Δεν περιέχει αμμωνία ή μεθανόλη.

Δεν λεκιάζει και είναι αδρανές σε οποιοδήποτε υλικό με το οποίο έρχεται σε επαφή, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα υλικά όπως το Alcantara®, δέρματα ή άλλες επιστρώσεις.

Ευχάριστο άρωμα.

Συσκευασία: 500ml

Κωδικός προϊόντος: 19070MF82 Κατηγορίες: ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Οδηγίες Χρήσης:
Εφαρμόστε το προϊόν απευθείας στην επιφάνεια και αφαιρέστε το με ένα καθαρό πανί μικροϊνών με κοντές τρίχες. Ξεκινήστε με τα εξωτερικά παράθυρα και καθαρίστε το ίδιο τζάμι διαδοχικά, στο εσωτερικό, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει τον καθαρισμό και έχετε αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα. Με ένα άλλο πανί μικροϊνών, στεγνό και καθαρό, φινιρίστε τις επιφάνειες, για τέλειο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τις συνήθειες ή τις ανάγκες σας, μπορείτε να διανείμετε το προϊόν με δύο τρόπους: απευθείας στο γυαλί, καθώς είδαμε ότι δεν καταστρέφει κανένα υλικό με το οποίο μπορεί να έρθει σε επαφή ή να το ψεκάζετε στο πανί μικροϊνών που θα στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το για να το απλώσετε και χρησιμοποιήστε ένα δεύτερο καθαρό πανί για να ολοκληρώσετε το φινίρισμα. Για να καθαρίσετε τις εσωτερικές οθόνες, οι οποίες είναι όλο και περισσότερες στα σύγχρονα αυτοκίνητα, προχωρήστε απλώνοντας το προϊόν σε ένα πανί από μικροΐνες και στη συνέχεια σκουπίστε το στην οθόνη. Το Glass Cleaner & Degreaser είναι ασφαλές για όλα τα υλικά με τα οποία μπορεί να έρθει σε επαφή, ακόμη και σε ειδικές καταστάσεις, όπως, για παράδειγμα, κατά τον καθαρισμό ψηφιακών ταμπλό.