Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Glaco De Cleaner Soft99 Γενικό Καθαριστικό Spray 400ml

9,06

Το Glaco De Cleaner Soft99 είναι ένα γενικό καθαριστικό spray που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε εύκολα βρωμιές, περιττώματα πουλιών και άλλα ανεπιθύμητα υπολείμματα μόνο με ένα ψεκασμό! Εκτός από τις καταπληκτικές δυνατότητες καθαρισμού του, το Glaco De Cleaner Soft99 δημιουργεί τζάμια εύκολα στη συντήρηση καθαρισμού και απόλυτη καθαριότητα μελλοντικά. Το φαινόμενο των υγρών υαλοκαθαριστήρων εμφανίζεται από τα 60 km/h και πάνω. Οικολογικό, δεν περιέχει αέριο.

Αναμένεται Σύντομα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι και γυρίστε το ακροφύσιο στο on.
2. Ψεκάστε το σε απόσταση 15-20 cm από το γυαλί. Εάν το χρησιμοποιείτε στην εσωτερική πλευρά του γυαλιού, συνιστούμε να ψεκάζετε σε μια πετσέτα και στη συνέχεια να σκουπίζετε με αυτό, ώστε να μην έχετε το ρευστό σε άλλα μέρη.
3. Σκουπίστε τη βρωμιά με μια καθαρή πετσέτα ενώ απλώνετε το υγρό.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹