Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Ma Fra All Around Plastic Protectant Maniac Line 500ml

14,88

Εσωτερική και εξωτερική φροντίδα πλαστικών

Κατάλληλο για όλα τα πλαστικά των αυτοκινήτων, εσωτερικά και εξωτερικά.

Τονώνει το αρχικό χρώμα των πλαστικών, χωρίς να τα γυαλίζει.

Ανθεκτικό στους λεκέδες: απωθεί το νερό και τους ρύπους κάνοντας την επιφάνεια θα απαιτεί λιγότερο καθαρισμό ενώ συνεχίζει να μοιάζει νέα με την πάροδο του χρόνου.

Προστατεύει αποτελεσματικά από τις υπεριώδεις ακτίνες (Anti-UV Technology™) που προκαλούν αποχρωματισμό και πρόωρη γήρανση.

Αποτρέπει τη λεύκανση και το σπάσιμο.

Εύκολο στην εφαρμογή: το επιθυμητό φινίρισμα μπορεί να επιτευχθεί σύμφωνα με την επιλεγμένη αραίωση.

Με βάση το νερό, με ουδέτερο pH.

Δεν αφήνει λιπαρότητα.

Συσκευασία: 500ml

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Αραιώσεις:
Για αποχρωματισμένα εξωτερικά πλαστικά – Αναραίωτο
Για εσωτερικά πλαστικά – 1:1
Για φυσικό αποτέλεσμα – 1:2

 

Οδηγίες χρήσης:
Ακολουθήστε τις ακόλουθες αραιώσεις ανάλογα με την εργασία που θέλετε να κάνετε. Γεμίστε τη βαθμονομημένη φιάλη με απλό νερό μέχρι το σημάδι που υποδεικνύει την επιθυμητή αραίωση και στη συνέχεια προσθέστε απλώς το προϊόν μέχρι το σημάδι πλήρωσης. Για την επεξεργασία αποχρωματισμένων και φθαρμένων εξωτερικών πλαστικών, χρησιμοποιήστε το “All Round Plastic Protectant” αναραίωτο. Για ξεθωριασμένα εσωτερικά πλαστικά, αραιώστε το προϊόν 1: 1 (1 μέρος προϊόντος και 1 μέρος νερό). Για να αποκτήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα, αραιώστε το προϊόν 1: 2 (1 μέρος του προϊόντος και 2 μέρη νερού). Για να αποκτήσετε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα, συνιστούμε να διανείμετε το διάλυμα απευθείας σε ένα πανί ή applicator μικροϊνών και να το απλώσετε στην επιφάνεια που θέλετε. Τέλος, σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί από μικροΐνες. Ένα πραγματικό σφραγιστικό που όχι μόνο βελτιώνει δραστικά την εμφάνιση των πλαστικών αλλά τα προστατεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα σφραγίζοντας τους μικροπόρους των πλαστικών, διατηρώντας το αρχικό τους χρώμα και προστατεύοντάς το από τους ρύπους στους οποίους εκτίθενται στην καθημερινή χρήση. Σε επιφάνειες που υπόκεινται σε υψηλή καταπόνηση, όπως για παράδειγμα τα μαρσπιέ των θυρών ή τα πλαστικά του κινητήρα και το πλαϊνό των ελαστικών, χρησιμοποιήστε το προϊόν αναραίωτο: είναι επίσης τέλειο για εξαρτήματα από καουτσούκ.

 

Στις συνιστώμενες αραιώσεις η προστασία UV παραμένει αμετάβλητη.