Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Ma Fra All Purpose Cleaner Maniac Line 500ml

13,64

Καθαριστικό πολλαπλών επιφανειών

Universal APC: ιδανικό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Διαλύει τη βρωμιά χωρίς να αφήνει ραβδώσεις.

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένο: ευέλικτο και ασφαλές, ιδανικό για όλες τις επιφάνειες.

Εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές.

Επίσης ιδανικό για τον καθαρισμό ζαντών, μάσκες προφυλακτήρων, χώρου κινητήρα και δυσπρόσιτων σημείων.

Εξαλείφει μόνιμα τους δύσκολους μικτούς ρύπους, όπως λεκέδες που ενσωματώνουν οργανικά και ανόργανα υπολείμματα: ένα πολύπλοκο και δύσκολο μείγμα που δεν μπορεί να εξαλειφθεί με τα κλασικά καθαριστικά της αγοράς.

Συσκευασία: 500ml

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Συλβουλες:
Τηρείτε τις συνιστώμενες αραιώσεις.
Για εσωτερική χρήση: αφαιρέστε τη σκόνη και σκουπίστε καλά τη βρωμιά για να αποφύγετε την επανεμφάνιση ενοχλητικών σημαδιών στα υφάσματα.
Για εξωτερική χρήση: Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν στον ήλιο και μην το αφήνετε να στεγνώσει.

 

Οδηγίες Χρήσης:
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος είναι η μεγάλη του ευελιξία: μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους χάρη στο μεγάλο φάσμα δράσης του. Με βάση το είδος της βρωμιάς, τη συνοχή και την αντοχή της, και με βάση το υλικό στο οποίο εναποτίθεται, θα προτείνουμε διαφορετικές αραιώσεις. Όπως πάντα, για τον εσωτερικό καθαρισμό, η προκαταρκτική φάση είναι το ενδελεχές σκούπισμα των επιφανειών: η σκόνη, ειδικά αυτή που κατακάθεται ανάμεσα στις ίνες των καθισμάτων και της μοκέτας είναι η κύρια αιτία σχηματισμού στιγμάτων κατά τη φάση στεγνώματος.

Καθαρισμός εσωτερικού: Συνιστάται η αραίωση του προϊόντος σε αναλογία 1:5 (1 μέρος προϊόντος 5 μέρη νερό). Χρησιμοποιώντας το βαθμολογημένο μπουκάλι μας, η λειτουργία θα είναι γρήγορη και εύκολη. Εφαρμόζουμε το διάλυμα απευθείας στην επιφάνεια που πρόκειται να επεξεργαστούμε και το δουλεύουμε με ένα πινέλο ή μια βούρτσα με μαλακές τρίχες, μέχρι να σχηματιστεί αφρός. Στη συνέχεια προχωράμε απευθείας στο στέγνωμα με τη βοήθεια ενός στεγνού και καθαρού πανιού μικροϊνών. Τώρα τα πλαστικά θα είναι καθαρά σε βάθος, αφού το APC διεισδύει στη βρωμιά και τη διαλύει χωρίς να αφήνει ραβδώσεις, δρώντας επίσης στους πόρους του πλαστικού, επαναφέροντας το υλικό στο αρχικό του χρώμα και φινίρισμα, χωρίς υπολείμματα. Ακόμα και στα προστατευτικά της πόρτας, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Το APC είναι ασφαλές σε όλες τις επιφάνειες, δρα αποτελεσματικά με ασφάλεια ακόμη και σε ευαίσθητα υλικά όπως carbon ή αλουμίνιο, χωρίς να τα ξεθωριάζει. Το APC είναι επίσης ιδανικό για μοκέτες, καθώς εξαλείφει οριστικά τις δύσκολες μικτές βρωμιές, όπως λεκέδες που ενσωματώνουν οργανικά και ανόργανα υπολείμματα σε υφάσματα, μοκέτες και δέρμα: ένα σύνθετο και δύσκολο μείγμα για να εξαλειφθεί με τα κλασικά καθαριστικά της αγοράς. Ενώ η τεχνολογία Odor Stop του εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές. Χρησιμοποιήστε το και στις τσιμούχες, στην πραγματικότητα το ξεχνάμε συχνά, αλλά πρέπει να καθαρίζονται και να προστατεύονται για να μην σπάσουν ή χειρότερα να φθαρούν και να γίνουν θορυβώδεις. Καθαρίστε τα με APC, με τη βοήθεια ενός πινέλου για τοπική δράση: θα αφαιρέσετε και τα υπολείμματα στους πόρους του καουτσούκ και θα αποκτήσετε φυσικό φινίρισμα. Για τη φάση της πρόπλυσης και την εξάλειψη των εντόμων στο αμάξωμα και στο παρμπρίζ: Αραιώστε το προϊόν 1:20 (1 μέρος προϊόντος και 20 μέρη νερό).

 

Καθαρισμός εξωτερικού: Ξεκινά από το χώρο του κινητήρα, όπου βρίσκουμε μια λιπαρή, ιζηματοποιημένη βρωμιά, που οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δύσκολη την αφαίρεση της. Και πάλι, εργαζόμαστε σε μια κρύα επιφάνεια: εάν ο κινητήρας είναι ακόμα ζεστός, το προϊόν κινδυνεύει να εξατμιστεί πολύ γρήγορα χωρίς να επιτρέψουμε στα επιφανειοδραστικά να διαλύσουν τη βρωμιά. Για το εξωτερικό (ζάντες και χώρο κινητήρα) αραιώστε το προϊόν από 1: 1 έως 1: 3 (μέρος του προϊόντος: μέρος του νερού) ανάλογα με τον τύπο της βρωμιάς. Αφαιρέστε τη βρωμιά με μια μαλακή βούρτσα και αφήστε τη να δράσει για λίγα λεπτά. Διανέμουμε το προηγουμένως αραιωμένο προϊόν απευθείας στην επιφάνεια από απόσταση περίπου 20 εκ. το αφήνουμε να δράσει, δουλεύουμε το προϊόν με ένα πινέλο με απαλές τρίχες. Για τις ζάντες, ξεβγάλτε το με νερό υψηλής πίεσης, ενώ για το χώρο του κινητήρα, αφαιρέστε τη βρωμιά με ένα πανί μικροϊνών. Τέλος, στεγνώνουμε την επιφάνεια με ένα στεγνό πανί μικροϊνών. Απίστευτο πώς το προϊόν αφαιρεί γρήγορα ακόμη και την πιο επίμονη βρωμιά χωρίς να αφήνει ραβδώσεις και σέβεται όλα τα υλικά, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα, όπως ετικέτες ασφαλείας και χρωματιστές σημάνσεις στα μηχανικά μέρη. Στον εξωτερικό καθαρισμό, δοκιμάστε το και για τον καθαρισμό υδρορροών, ζαντών και αφαίρεση εντόμων.