Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Mehrzweckreiniger Mzr Koch-Chemie Καθαριστικό Καθισμάτων & Υφασμάτων 1lt
Loading...
Share στο Facebook

Mehrzweckreiniger Mzr Koch-Chemie Καθαριστικό Καθισμάτων & Υφασμάτων 1lt

11,00

Το Mehrzweckreiniger Mzr Koch-Chemie είναι ένα αλκαλικό (ph 12,5) πολυ-καθαριστικό καθισμάτων & υφασμάτων εξαιρετικά αποτελεσματικό. Απομακρύνει σχολαστικά λάδια, λίπη, μελάνι, αιθάλη, νικοτίνη και κοινή βρωμιά. Συνίσταται και για πλαστικά, υφάσματα, ταπετσαρίες, μηχανήματα κ.λπ. Το Mehrzweckreiniger Mzr Koch-Chemie έχει εξαιρετική ικανότητα διάλυσης και μεταφοράς ρύπων. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα στον περιβάλλοντα χώρο.

Με έγκριση της Daimler.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Εφαρμογή του Mehrzweckreiniger Mzr Koch-Chemie
Ανάλογα με τη συσσώρευση βρωμιάς, εφαρμόστε ένα διάλυμα 1:5 έως 1:50 με ένα μπουκάλι ψεκασμού, γάντι μικροϊνών ή παρόμοιο και αφήστε το να αντιδράσει για μικρό χρονικό διάστημα. Εάν είναι απαραίτητο, τρίψτε ελαφρά με βούρτσα ή πανί. Σκουπίστε τα υπολείμματα με ένα υγρό πανί ή χρησιμοποιήστε υγρή/στεγνή ηλεκτρική σκούπα. Για χρήση σε εκτοξευτήρες ψεκασμού και άλλα καθαριστικά χαλιών/ ταπετσαριών συνιστούμε την προσθήκη αποαφριστικού.

Πριν από τη χρήση, ελέγξτε την καταλληλότητα και τη συμβατότητα.
Μην το χρησιμοποιείτε σε καυτές επιφάνειες.
Μην αφήνετε να στεγνώσει.
Δεν διαχωρίζεται γρήγορα.
Δεν είναι κατάλληλο για απόρριψη με χρήση ελαιωδών διαχωριστών.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹