Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Pol Star (Po) Koch-Chemie Καθαριστικό για Υφάσματα, Δέρμα και Αλκαντάρα 1000ml
Loading...
Share στο Facebook

Pol Star (Po) Koch-Chemie Καθαριστικό για Υφάσματα, Δέρμα και Αλκαντάρα 1000ml

8,90

Το Pol Star (Po) Koch-Chemie είναι καθαριστικό ουδέτερου PH για ύφασμα, δέρμα και αλκαντάρα.

Η βρωμιά απομακρύνεται βαθιά μέσα από τις ίνες με λεπτόρρευστα στρώματα αφρού και μπορεί να σκουπιστεί με υγρή/στεγνή ηλεκτρική σκούπα ή υγρό πανί. Δεν αφήνει σημάδια νερού και διατηρεί την αρχική αδιαβροχοποίηση. Το Pol Star (Po) Koch-Chemie προστατεύει τα μέρη από το να λερωθούν ξανά γρήγορα.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Συστάσεις Χρήσης για το Pol Star (Po) Koch-Chemie
Ανάλογα με τη συσσώρευση βρωμιάς, εφαρμόστε ένα διάλυμα 1:5 έως 1:20 με ένα μπουκάλι ψεκασμού, γάντι μικροϊνών ή παρόμοιο και αφήστε το να αντιδράσει για μικρό χρονικό διάστημα. Εργαστείτε προσεκτικά με σφουγγάρι ή πανί μικροϊνών προς την κατεύθυνση των κύριων ινών. Σκουπίστε τα υπολείμματα του προϊόντος και τον αφρό με υγρό πανί ή υγρή/στεγνή ηλεκτρική σκούπα.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹