Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Ma Fra Interior Cleaner Purifier Maniac Line 500ml
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Ma Fra Interior Cleaner Purifier Maniac Line 500ml

12,40

Καθαριστικό εσωτερικού αυτοκινήτου

Ασφαλές και αποτελεσματικό καθαριστικό για το εσωτερικό του αυτοκινήτου: διεισδύει στη βρωμιά και τη διαλύει χωρίς να αφήνει ραβδώσεις.

Έχει περάσει τις δοκιμές UNI EN 14476, UNI EN 1276 και UNI EN 1369 σχετικά με την ιοκτόνο και βακτηριοκτόνο δράση.

Τεχνολογία Odor Stop που εξουδετερώνει άμεσα δυσάρεστες οσμές.

Δεν αποχρωματίζει και δεν ξεθωριάζει ενώ διατηρεί το αρχικό φινίρισμα υφασμάτων και πλαστικών.

Μαλακώνει τις ίνες, αναζωογονεί τα χρώματα και δεν αφυδατώνει το δέρμα.

Ιδανικό για μοντέρνα αυτοκίνητα όπου υπάρχει συνδυασμός διαφορετικών υλικών όπως δέρμα, μικροΐνες, αλουμίνιο και ανθρακόνημα.

Εξαλείφει μόνιμα τους δύσκολους μικτούς ρύπους, όπως λεκέδες που ενσωματώνουν οργανικά και ανόργανα υπολείμματα: ένα πολύπλοκο και δύσκολο μείγμα που δεν μπορεί να εξαλειφθεί με τα κλασικά καθαριστικά της αγοράς.

Συσκευασία: 500ml

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Συμβουλές:
Όπως είδαμε, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη χοντρή βρωμιά και τη σκόνη που υπάρχουν στα καθίσματα, τη μοκέτα και τα πατάκια, σκουπίζοντας προσεκτικά, ακόμη και στα πιο κρυφά σημεία, για να αποφύγετε το σχηματισμό λεκέδων κατά τη φάση στεγνώματος.

 

Οδηγίες Χρήσης:
Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό του εσωτερικού, σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε προσωπικά αντικείμενα από τσέπες και ντουλαπάκια, χωρίς να ξεχνάτε τα λιγότερο ορατά σημεία, όπως κάτω από τα μπροστινά καθίσματα ή στο πορτμπαγκάζ. Θα είναι ευκολότερο και πιο γρήγορο να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα καθαρισμού. Στη συνέχεια προχωράμε στο προσεκτικό σκούπισμα των επιφανειών: η σκόνη, ιδιαίτερα η λεπτή σκόνη που κατακάθεται ανάμεσα στις ίνες των καθισμάτων, των χαλιών και των χαλιών ή είναι η κύρια αιτία σχηματισμού λεκέδων κατά τη φάση στεγνώματος. Το Interior Cleaner Purifier είναι ένα πραγματικό εσωτερικό APC, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες αραιώσεις: Για συνηθισμένο καθαρισμό, προτείνουμε μια αραίωση 1: 3 (1 μέρος προϊόντος και 3 μέρη νερό). Απλώστε το προϊόν σε ένα στεγνό και καθαρό πανί από μικροΐνες και προχωρήστε στον καθαρισμό όλων των επιφανειών της καμπίνας επιβατών. Θα έχετε την τριπλή δράση καθαρισμού, απολύμανσης και απόσμησης. Τέλος, φινιρίστε με ένα μαλακό, υγρό πανί από μικροΐνες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό εξάρτημα: δεν αποχρωματίζει ή ξεθωριάζει οποιοδήποτε υλικό, ενώ διατηρεί το αρχικό φινίρισμα υφασμάτων και πλαστικών. Δεν καταπονεί τις ίνες, αλλά τις μαλακώνει. Αναζωογονεί τα χρώματα και δεν αφυδατώνει το δέρμα. Η ασφαλής χρήση του το καθιστά το τέλειο προϊόν για σύγχρονα αυτοκίνητα όπου οι συνδυασμοί διαφορετικών υλικών όπως δέρμα, μικροΐνες, αλουμίνιο και άνθρακας είναι συχνοί. Για καθαρισμό σε μεσαίου μεγέθους βρωμιά, όπως αυτή που βρίσκεται στα κάτω μέρη της καμπίνας επιβατών (χαλί, μοκέτα, μαρσπιέ) ή μετά από εντατική ή παρατεταμένη χρήση του αυτοκινήτου, για παράδειγμα μετά από διακοπές, συνιστούμε να αραιώσετε το προϊόν 1 : 1 (1 μέρος προϊόντος και 1 μέρος νερό). Παρουσία μέτριας ή πολύ αγκυρωμένης βρωμιάς, ψεκάστε το προϊόν ομοιόμορφα στην επιφάνεια και δουλέψτε το με μια βούρτσα με μαλακές τρίχες μέχρι να σχηματιστεί αφρός. Τέλος, σκουπίστε το με ένα μαλακό, υγρό πανί μικροϊνών για την αφαίρεση του προϊόντος και τέλος στεγνώστε την επιφάνεια με ένα δεύτερο καθαρό, στεγνό πανί μικροϊνών Για εξαιρετικό καθαρισμό ή δύσκολη βρωμιά: χρησιμοποιήστε το προϊόν αναραίωτο.