Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Ma Fra Alcantara Cleaner Maniac Line 500ml

14,26

Συμβουλές:
Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε την έντονη βρωμιά και τη σκόνη από τα καθίσματα, τα πατάκια και τη μοκέτα, σκουπίζοντας προσεκτικά, ακόμη και στα πιο κρυφά σημεία, για να αποφύγετε το σχηματισμό στιγμάτων κατά τη φάση στεγνώματος.

Αραιώσεις:
Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση. Για συχνό καθαρισμό συνιστούμε να αραιώνετε το προϊόν 1:1 έτσι ώστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας να είναι πάντα σαν καινούργιο και με ευχάριστο άρωμα.
Οδηγίες χρήσης:
Ψεκάζουμε το Alcantara® Cleaner ομοιόμορφα απευθείας στην επιφάνεια, φροντίζοντας να περιποιούμαστε μικρές περιοχές κάθε φορά. Δουλεύουμε με μια βούρτσα με μαλακές τρίχες και ας χρησιμοποιούμε ένα στεγνό και καθαρό πανί από μικροΐνες για να αφαιρέσουμε τη βρωμιά. Προχωράμε επαναλαμβάνοντας την διαδικασία σε όλη την επιφάνεια.

Κωδικός προϊόντος: 19070MF73 Κατηγορίες: ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Ήπιο καθαριστικό με ειδική σύνθεση

Εξαιρετικά ασφαλής φόρμουλα: σέβεται το χρώμα και την υφή.

Αποτελεσματικό σε επίμονους λεκέδες χωρίς να δημιουργεί αποχρωματισμούς.

Επίσης ιδανικό για συχνό καθαρισμό και συντήρηση.

VOC FREE: δεν περιέχει πτητικούς διαλύτες ή αλκοόλη.

Ειδική φόρμουλα που διεισδύει στη βρωμιά και την διαλύει ακόμη και σε τοπικούς λεκέδες.

Εξαλείφει μόνιμα τους δύσκολους μικτούς ρύπους, όπως λεκέδες που ενσωματώνουν οργανικά και ανόργανα υπολείμματα: ένα πολύπλοκο και δύσκολο μείγμα που δεν μπορεί να εξαλειφθεί με τα κλασικά καθαριστικά της αγοράς.

Φρέσκο ​​καθαρό άρωμα με δράση κατά της οσμής.

Συσκευασία: 500ml