Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Green Star GS Koch-Chemie Καθαριστικό Γενικής Χρήσης

8,30111,60

Το Green Star GS Koch-Chemie είναι υπερ-συμπυκνωμένο αλκαλικό (12,5pH) γενικής χρήσης καθαριστικό χωρίς φωσφορικά άλατα και διαλύτες. Χάρη στην τεράστια δυνατότητα μεταφοράς ρύπων και λαδιών το Green Star είναι κατάλληλο για τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό των αυτοκινήτων, καθώς και τον καθαρισμό του κινητήρα, καθαρισμό δαπέδων εργαστηρίων και βιομηχανικών χώρων. Χάρη στους ειδικούς αναστολείς διάβρωσης εξασφαλίζει υψηλή προστασία εξαρτήματα που είναι φτιαγμένα από ευαίσθητο υλικό όπως ανοδιωμένο αλουμίνιο.

Αυτό που λατρεύουν οι αγοραστές του Green Star GS Koch-Chemie είναι ότι είναι πανεύκολο στη χρήση!

Εφαρμογή

Για χρήση με ψεκασμό (σπρέι) ή σε συσκευές καθαρισμού τάπητα (μοκέτα) συνιστούμε κάποιον αναστολέα αφρού. Βέλτιστα προσαρμοσμένο για εφαρμογή σε εγκαταστάσεις βιολογικής επεξεργασίας υδάτων.

Το Green Star GS Koch-Chemie εφαρμόζεται σε αυτοκίνητα, οχήματα αναψυχής και επαγγελματικά οχήματα, δάπεδα εργαστηρίων και βιομηχανικών χώρων, μηχανήματα κ.λπ.

Προτεινόμενη Αραίωση: 1:5 έως 1:30
Μέγιστη Συγκέντρωση Εφαρμογής: 1:3
Χρόνος Αντίδρασης: 5min max

Προειδοποιήσεις
Μην χρησιμοποιείται σε καυτές επιφάνειες. Μην το αφήνετε να στεγνώσει. Πριν από τη χρήση, ελέγξτε την καταλληλότητα και τη συμβατότητα. Παρακαλούμε ελέγξτε εάν το προϊόν είναι κατάλληλο για την εφαρμογή σας.

Εάν έχετε απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!