Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Πλατό – Βάση Έκκεντρου Αλοιφαδόρου DA 125mm 5” – 150mm 6” Maxshine
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Πλατό – Βάση Έκκεντρου Αλοιφαδόρου DA 125mm 5” – 150mm 6” Maxshine

13,6414,88

Το Maxshine Round Hook and Loop Backing Pad με 8 οπές έχει ένα ανθεκτικό κάτω μέρος Velcro που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια ποικιλία pads, όπως αφρώδη pads, μάλλινα pads, pads από μικροΐνες κ.λπ.

Αυτή η πλάκα στήριξης έχει σχεδιαστεί ειδικά για Maxshine Polishers για τα καλύτερα αποτελέσματα. Τέλεια συμβατότητα με τα αγαπημένα σας Maxshine Foam και Micro Fiber Pads.

Κάθε πλάκα στήριξης χρησιμοποιεί τεχνολογία Smart Heat Management με κατακόρυφο και οριζόντιο εξαερισμό μαζί με κεντρική εσοχή για τη μείωση της συσσώρευσης θερμότητας μέσα στο pad. Αυτό διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και παρατείνει τη συνολική διάρκεια ζωής κάθε pad.

Η τέλεια ισορροπημένη πλάκα στήριξης είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας για να αντέχει στη δύναμη και την κολοσσιαία ρίψη που παράγει η κάθε Maxshine Polisher.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Χαρακτηριστικά:
1. Κατάλληλο για στίλβωση υψηλής ταχύτητας και με καλή θερμική αντοχή.
2. Είναι μια εύκαμπτη πλάκα στήριξης ιδανική για όλες τις μάρκες μηχανών στίλβωσης Dual Action με σπείρωμα διαμέτρου 5/16 “.
3. Τέλεια συμβατότητα με τα αγαπημένα σας Maxshine Foam και Microfiber Fiber Pads.
4. Υψηλής ποιότητας γάντζος & βρόχος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερες από 10000 φορές.
5. Ο αεριζόμενος σχεδιασμός προσφέρει καθαρό αέρα για εύκολη ψύξη της πλάκας στήριξης και παρατεταμένη ανθεκτικότητα.

 

Υλικό: Η πίσω πλάκα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό PU που είναι εύκαμπτο, ανθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον.
Σχεδιασμός: Ο σχεδιασμός των οπών αφαίρεσης σκόνης 8 οπών μειώνει το φράξιμο κατά τη λείανση, διατηρεί το λειαντικό χρόνο εργασίας περισσότερο και μειώνει τη συσσώρευση θερμότητας.
Χαρακτηριστικά: Η προηγμένη τεχνολογία μας εγγυάται τη σταθερότητα, την ομαλότητα, την αντοχή στη θερμότητα, τη θερμομόνωση.