Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Πιστόλι Καθαρισμού Maxshine ACG001
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Πιστόλι Καθαρισμού Maxshine ACG001

186,00

Art.N° Size Weight
ACG001 1000ml kettle 0.71kg

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ: Ειδικά σχεδιασμένη για Απαιτητικούς πελάτες. Το πιο γρήγορο και εύκολο καθάρισμα του αυτοκινήτου σας με κάθε λεπτομέρεια.

ΕΥΡΕΙΑ ΧΡΗΣΗ: Λειτουργεί τέλεια για σχεδόν οποιοδήποτε χώρο του εσωτερικού του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων εμπλοκών θυρών, δερμάτινων ταπετσαριών αυτοκινήτου, ποτηροθήκες, κονσόλες, μηχανισμοί αλλαγής ταχυτήτων, πάνελ θυρών και συσπειρωτές ζωνών ασφαλείας, επιφάνεια τροχού κ.λπ.

ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ: Οι σχεδιαστές αύξησαν την ισχύ με έναν πολύ μικρό αεροσυμπιεστή, ο καθαρισμός με το πιστόλι καθαρισμού αυτοκινήτου είναι ευκολότερος και ταχύτερος από τις βούρτσες ή τις μπατονέτες για μικρές λεπτομέρειες.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ: Κατασκευασμένο από σύνθετα μόρια νάιλον υψηλής αντοχής που σχηματίζουν, όξινη διάβρωση.

Υλικό: Αυτό το εργαλείο καθαρισμού αυτοκινήτου έχει κατασκευαστεί με ακρίβεια από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα και είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί. Πιο ισχυρό και αποτελεσματικό από το Classic.

Περιγραφή:

Χαμηλότερη κατανάλωση αέρα και εκπομπές θορύβου. την ικανότητά του να χρησιμοποιεί λιγότερο αέρα και να λειτουργεί με λιγότερο θόρυβο. Απαιτεί λιγότερη συντήρηση και είναι λιγότερο ευάλωτο στη φθορά.

Χρησιμοποιήστε το με το εσωτερικό σούπερ σαπούνι για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και τη βρωμιά. Το Interior Super Soap είναι ένα καθαριστικό με χαμηλό αφρισμό ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με Εργαλεία Καθαρισμού. Διασπά τη βρωμιά και τη βρωμιά, αφαιρεί τις οσμές και περιέχει σκουρόχρωμους παράγοντες που αναζωογονούν το βινύλιο.

Σημείωση: Κατασκευάζεται στην Ταϊβάν