Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σκληρό Κερί Υδατικής Βάσης Για Επιστρωμένα Χρώματα Soft99 – 150gr – Hydro Gloss Wax Water Repellent Type
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Σκληρό Κερί Υδατικής Βάσης Για Επιστρωμένα Χρώματα Soft99 – 150gr – Hydro Gloss Wax Water Repellent Type

32,81

Ακόμα και οι καλύτερες επαγγελματικές επιστρώσεις επιδεινώνονται με τον καιρό. Το Soft99 παρουσιάζει ένα νέο κερί με βάση το νερό που δεν περιέχει διαλύτες πετρελαίου που είναι επιβλαβείς για τα επικαλυμμένα οχήματα. Ζωντανέψτε την επίστρωσή σας με αυτό το ποιοτικό προϊόν, που θα δημιουργήσει ένα υδρόφοβο προστατευτικό στρώμα στο όχημά σας και δώστε ξανά μια φρέσκια, λαμπερή εμφάνιση! Το κερί είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί – το εφαρμόζετε κατευθείαν πάνω στο χρώμα με το συμπεριλαμβανόμενο πανί μικροϊνών, και τα αποτελέσματα είναι άμεσα!

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-00532 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Ακόμα και οι καλύτερες επαγγελματικές επιστρώσεις επιδεινώνονται με τον καιρό.
Το Soft99 παρουσιάζει ένα νέο κερί με βάση το νερό που δεν περιέχει διαλύτες πετρελαίου που είναι επιβλαβείς για τα επικαλυμμένα οχήματα.
Ζωντανέψτε την επίστρωσή σας με αυτό το ποιοτικό προϊόν, που θα δημιουργήσει ένα υδρόφοβο προστατευτικό στρώμα στο όχημά σας και δώστε ξανά μια φρέσκια, λαμπερή εμφάνιση!
Το κερί είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί – το εφαρμόζετε κατευθείαν πάνω στο χρώμα με το συμπεριλαμβανόμενο πανί μικροϊνών, και τα αποτελέσματα είναι άμεσα!