Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

One Cut & Finish P6.02 Koch-Chemie Αλοιφή One Step 250ml

18,60

Το One Cut & Finish P6.02 Koch-Chemie είναι ένα γυαλιστικό σε μορφή αλοιφής υψηλής στιλπνότητας με σφραγιστικό.

Βοηθάει στη μόνιμη αφαίρεση θόλων γυαλίσματος (αράχνες), ολογραμμάτων και γρατζουνιών, καθώς και για λείανση από το γυαλόχαρτο P 2000 με ταυτόχρονο αποτέλεσμα σφράγισης. Με τη χρήση ομοιογενών λειαντικών δημιουργείται ένα λαμπερό και ανθεκτικό γυαλιστερό φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας το οποίο συνδυάζει μια βέλτιστη αναλογία λείανσης και στιλπνότητας για οικονομική και αποτελεσματική προετοιμασία.

Το One Cut & Finish P6.02 Koch-Chemie είναι οικονομικό, εύκολο στο γυάλισμα και εύκολο στο σκούπισμα. Περιέχει κερί καρναούμπα και μη πτητικές σιλικόνες.

Επίπεδο λείανσης: 6,0 Επίπεδο στιλπνότητας: 8,0

Κωδικός προϊόντος: 469250 Κατηγορία:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Συστάσεις Χρήσης One Cut & Finish P6.02 Koch-Chemie
Για να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστούμε την επεξεργασία με το One Cut Pad της Koch-Chemie και ένα έκκεντρο υψηλής απόδοσης (τουλάχιστον 15 mm διαδρομή) ή με ένα έκκεντρο με εξαναγκασμένη περιστροφή.

Για βέλτιστη δοσολογία, απλώστε ομοιόμορφα πέντε σταγόνες μεγέθους μπιζελιού στο pad.

Διανείμετε το γυαλιστικό ομοιόμορφα στην επιφάνεια με το μηχάνημα στη χαμηλότερη ταχύτητα και, στη συνέχεια, γυαλίστε σταυρωτά με μέτρια πίεση.

Μην εναλλάσσετε τα σφουγγάρια που χρησιμοποιούνται για αυτό το προϊόν με άλλα προϊόντα.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹