Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

AUDACE Αλοιφή Υψηλής Κοπτικότητας 250GR

19,15

  • Αφαιρεί αποτελεσματικά σημάδια και γρατζουνιές από γυαλόχαρτο έως P1000
  • Σύνθεση που δεν αφήνει ίχνη σκόνης κατά την χρήση
  • Κατάλληλη για εφαρμογή με αλοιφαδόρο
Κωδικός προϊόντος: 1907LAB57 Κατηγορία:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Η #AUDACE είναι μια υδάτινης βάσεως αλοιφή με υψηλή κοπτική ικανότητα στις χαμηλές στροφές.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στους νέας τεχνολογίας λειαντικούς κόκκους, οι οποίοι μας δίνουν την κοπτική ικανότητα ενός rotary αλιφαδόρου με την χρήση DA, μειώνοντας έτσι τον απαιτούμενο χρόνο έως και 50% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αλοιφές.

H ευέλικτη αυτή αλοιφή εκτιμάται ιδιαίτερα από τους Detailers, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, επιτρέποντάς τους να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Είναι το Cold Cut Technology™ που εξασφαλίζει τέλειο αποτέλεσμα, επιτρέποντας την εξάλειψη σημαντικών ελαττωμάτων με χαμηλή ταχύτητα (1200 περιστροφές με rotary αλοιφαδόρο ή 4,5 ταχύτητα με DA αλοιφαδόρο) ενώ ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ολογραμμάτων. Έτσι η διαδικασία γυαλίσματος θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο και προϊόν ενώ θα ολοκληρωθεί πολύ πιο εύκολα.

Η #AUDACE λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε σκληρές επιφάνειες ή κεραμικά νέας γενιάς. Ωστόσο με τη χρήση του σωστού σπόγγου μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας. Η #AUDACE δημιουργήθηκε για να εξαλείψει τις βαθιές γρατζουνιές, ακόμα και εκείνες που απομένουν μετά από P1000 γυαλόχαρτο. Παρά την υψηλή κοπτική ικανότητα της, εξασφαλίζει φινίρισμα σαν μεσαία! Η #AUDACE είναι εύκολο να αφαιρεθεί ακόμα και από κολλώδη χρώματα και δεν αφήνει ίχνη σκόνης. Είναι πραγματικά εύκολη στη χρήση, δεν περιέχει παραφίνες, fillers και δεν λερώνει τις τσιμούχες.

Το τελικό αποτέλεσμα επιτρέπει την ολοκλήρωση της διαδικασίας γυαλίσματος σε 2 μόνο βήματα χρησιμοποιώντας τη #FIERO.

Ολόκληρη η σειρά γυαλίσματος της #Labocosmetica® είναι άοσμη και “VOC FREE”.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ DETAILER.