Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Βούρτσα Για Δερμάτινες Επιφάνειες & Υφάσματα Maxshine

11,16

Κατασκευασμένο από όμορφα φινιρισμένο ξύλο, αποπνέει ποιότητα χωρίς να διακυβεύεται η εξαιρετική της ικανότητα καθαρισμού. Οι απαλές τρίχες παρέχουν αρκετή δομή για να διασφαλιστεί ότι εκτελείται επαρκής ανάδευση για πλήρη καθαρισμό. Οι τρίχες είναι μοναδικά κατάλληλες για δέρμα, υφάσματα, βινύλιο, πλαστικά και άλλες ευαίσθητες επιφάνειες που χρειάζονται καθαρισμό.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Η δερμάτινη βούρτσα καθαρισμού είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικές συνθετικές τρίχες ειδικά σχεδιασμένες για τον καθαρισμό του λερώματος σε χρωματισμένα δέρματα. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον καθαρισμό και την αφαίρεση των επίμονων λεκέδων σε δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτου, δερμάτινα έπιπλα, δερμάτινα ενδύματα και τσάντες αποτελεσματικά και χωρίς κόπο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό και άλλων υφαντικών υλικών, εφόσον καθαρίζονται απαλά.

 

Χαρακτηριστικά:
Όμορφη κατασκευή ξύλου.
Απαλές τρίχες.
Κατάλληλη για δέρμα, ύφασμα, βινύλιο, πλαστικά και άλλα.
Εργονομικά διαμορφωμένη.
Μήκος: 9,5 cm.
Πλάτος: 3,2 cm.
Υλικό: 100% φυσική τρίχα αλόγου.