Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Work Stuff Gentleman Basic Grey
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Work Stuff Gentleman Basic Grey

8,00

Παρουσιάζουμε τις πετσέτες μικροϊνών GENTLEMAN Basic , ιδανικές για αποτελεσματική και αποτελεσματική λεπτομέρεια αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Ιδανικό για μια σειρά εργασιών, από την αποτρίχωση με κερί και την εφαρμογή επιστρώσεων έως τη χρήση Quick Detailers, τόσο εντός όσο και εκτός του οχήματός σας. Το GENTLEMAN Basic διαθέτει μέγεθος 40/40 cm και πυκνότητα 350 g/m2, εξασφαλίζοντας μια πυκνή και λεπτή εμπειρία καθαρισμού μικροϊνών. Με το λογότυπο WORK STUFF κομμένο με λέιζερ και ένα επίπεδο υλικό στη μία πλευρά και ένα αφράτο υλικό από την άλλη, αυτές οι πετσέτες μικροϊνών εγγυώνται μια πλήρη εμπειρία καθαρισμού. Διατίθενται σε τέσσερα χρώματα – μωβ, λευκό, κίτρινο και γκρι – είναι ιδανικά για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των επιφανειών του οχήματός σας. Μην ξεχνάτε να πλένετε το προϊόν πριν από την πρώτη χρήση για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Επιλέξτε το GENTLEMAN Basic για μια ολοκληρωμένη λύση πετσετών μικροϊνών με λεπτομέρειες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας με κομμένες άκρες με λέιζερ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Μέγεθος – 40 / 40 cm
  • Πυκνότητα – 350 g / m2
  • Κόψτε άκρες με λέιζερ
  • Πυκνή και λεπτή μικροΐνα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

  • Θυμηθείτε να πλένετε το προϊόν πριν από την πρώτη χρήση.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Παρουσιάζουμε τις πετσέτες μικροϊνών GENTLEMAN Basic , ιδανικές για αποτελεσματική και αποτελεσματική λεπτομέρεια αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Ιδανικό για μια σειρά εργασιών, από την αποτρίχωση με κερί και την εφαρμογή επιστρώσεων έως τη χρήση Quick Detailers, τόσο εντός όσο και εκτός του οχήματός σας. Το GENTLEMAN Basic διαθέτει μέγεθος 40/40 cm και πυκνότητα 350 g/m2, εξασφαλίζοντας μια πυκνή και λεπτή εμπειρία καθαρισμού μικροϊνών. Με το λογότυπο WORK STUFF κομμένο με λέιζερ και ένα επίπεδο υλικό στη μία πλευρά και ένα αφράτο υλικό από την άλλη, αυτές οι πετσέτες μικροϊνών εγγυώνται μια πλήρη εμπειρία καθαρισμού. Διατίθενται σε τέσσερα χρώματα – μωβ, λευκό, κίτρινο και γκρι – είναι ιδανικά για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των επιφανειών του οχήματός σας. Μην ξεχνάτε να πλένετε το προϊόν πριν από την πρώτη χρήση για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Επιλέξτε το GENTLEMAN Basic για μια ολοκληρωμένη λύση πετσετών μικροϊνών με λεπτομέρειες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας με κομμένες άκρες με λέιζερ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Μέγεθος – 40 / 40 cm
  • Πυκνότητα – 350 g / m2
  • Κόψτε άκρες με λέιζερ
  • Πυκνή και λεπτή μικροΐνα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

  • Θυμηθείτε να πλένετε το προϊόν πριν από την πρώτη χρήση.