Πως θα κάνεις το Πλυντήριο Αυτοκινήτου σου Κερδοφόρο!

Partners

Το γνωρίζεις τόσα χρόνια ότι κάθε φορά που αλλάζει ο καιρός, εσύ κάθεσαι κλεισμένος στο πλυντήριο και γκρινιάζεις! Και όμως υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες που με ένα σωστό σχέδιο δράσης μπορείς να εκμεταλλευτείς. Γράψαμε λοιπόν αυτό το άρθρο για σένα!

Σχέδιο Δράσης – Θα χρειαστείς ένα χαρτί Α3 & ένα μολύβι

Πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε πάρε ένα φύλλο Α3 (ΝΑΙ ΧΑΡΤΙ, όχι κομπιούτερ ή κινητό) και ένα μολύβι. Τώρα χώρισε το χρόνο σε 12 μήνες και ξεκίνα να σπας τη δουλειά βάσει εποχικότητας.

Ιανουάριος

Είναι ο μήνας που κυριολεκτικά βαράς μύγες. Σκέφτηκες όμως πως αυτό το μήνα είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις ένα ετήσιο σχέδιο δράσης; Να φτιάξεις ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή ένα σχέδιο μάρκετινγκ για την επιχείρησή σου; Να δεις τις χρηματοοικονομικές σου ροές; Πόσα μπαίνουν και πόσα βγαίνουν; Νομίζουμε είναι πιο χρήσιμα όλα αυτά από το να γκρινιάζεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Θα ενημερώνεστε για νέα προϊόντα και μοναδικές προσφορές μας

Μοιραστείτε αυτό το post με φίλους επαγγελματίες

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 08/08 ΕΩΣ 24/08

Αγαπητοί μας πελάτες,
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από το Σάββατο 08/08 έως την Δευτέρα 24/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν μετά την Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Σας εύχομαι Καλό Καλοκαίρι!
Μιχαήλ Α. Τουφεξόγλου