Τα 10 Must Εργαλεία του Car Detailer

A man cleaning car with microfiber cloth, car detailing (or valeting) concept.

Η σωστή εργαλειοθήκη αν απαιτείται μία φορά για το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου τότε απαιτείται δέκα φορές για έναν επαγγελματία car detailer. Συγκεντρώσαμε τα 10 πιο βασικά εργαλεία που χωρίς αυτά….δεν πας πουθενά!

1. Ενεργός Αφρός και Χημικά Πρόπλυσης

Η εποχή που έπλενες με πάλμολιβ ή βιλανόβες το αμαξάκι του πελάτη έχει περάσει. Το γνωρίζεις πως εκτός από χάλια αποτελέσματα τρως και 10 ώρες να βγάλεις τη βρωμιά. Ο μόνος τρόπος να προχωρήσεις σύντομα και με θεαματικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της βρωμιάς είναι με ενεργό αφρό και χημικά πρόπλυσης. Είναι τα μόνα που θα σου δώσουν τα αποτελέσματα που θέλεις εύκολα και γρήγορα. Θα το καταλάβει και ο πελάτης!

2. Καθαριστικά Ζαντών

Όπως και εσύ έτσι και ο πελάτης τα θέλει όλα στην εντέλεια! Δεν αρκεί να κάνεις καλή δουλειά σε όλο το αμάξωμα και να του τα κάνεις σαλάτα στις ζάντες. Τα καθαριστικά ζαντών δεν είναι πολυτέλεια. Αν θέλεις το πιστεύεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Θα ενημερώνεστε για νέα προϊόντα και μοναδικές προσφορές μας

Μοιραστείτε αυτό το post με φίλους επαγγελματίες

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 08/08 ΕΩΣ 24/08

Αγαπητοί μας πελάτες,
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από το Σάββατο 08/08 έως την Δευτέρα 24/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν μετά την Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Σας εύχομαι Καλό Καλοκαίρι!
Μιχαήλ Α. Τουφεξόγλου