Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σαμπουάν Αυτοκινήτων Premium Soft99 Smooth Egg Shampoo 500ml
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Σαμπουάν Αυτοκινήτων Premium Soft99 Smooth Egg Shampoo 500ml

15,62

Προτείνεται ότι για καλύτερα αποτελέσματα, το σαμπουάν SMOOTH EGG για επισκευή πρέπει να χρησιμοποιείται πριν από το υγρό SMOOTH EGG. Μπορείτε να πλύνετε απαλά το επικαλυμμένο αυτοκίνητο με πλούσιο αφρώδες αφρό. Αυτό το σαμπουάν αυτοκινήτου αναγκάζει το νερό να γλιστράει όταν ξεπλένεται, αφήνοντας λιγότερες πτώσεις νερού, γεγονός που επιτρέπει στο SMOOTH EGG Liquid να προσκολλάται αποτελεσματικά στο σώμα του οχήματος.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-00512 Κατηγορίες: ,

Αναμένεται Σύντομα

Προτείνεται ότι για καλύτερα αποτελέσματα, το σαμπουάν SMOOTH EGG για επισκευή πρέπει να χρησιμοποιείται πριν από το υγρό SMOOTH EGG.
Μπορείτε να πλύνετε απαλά το επικαλυμμένο αυτοκίνητο με πλούσιο αφρώδες αφρό.
Αυτό το σαμπουάν αυτοκινήτου αναγκάζει το νερό να γλιστράει όταν ξεπλένεται, αφήνοντας λιγότερες πτώσεις νερού, γεγονός που επιτρέπει στο SMOOTH EGG Liquid να προσκολλάται αποτελεσματικά στο σώμα του οχήματος.

Οδηγίες χρήσης:

1. Αφαιρέστε τη βρωμιά και την άμμο με νερό.

2. Γυρίστε το μοχλό του καπακιού στο “” OPEN “”, απλώστε το υγρό απευθείας σε ένα σφουγγάρι, κάντε αρκετό αφρό και πλύνετε το όχημα.

3. Ξεπλύνετε καλά. Ρίξτε αρκετό νερό από πάνω προς τα κάτω για να αναγκάσετε το νερό να γλιστρήσει και να στραγγίσει ομαλά, αφήνοντας πίσω λιγότερο νερό. * Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με το SMOOTH EGG Liquid (πωλείται ξεχωριστά) μετά τη χρήση.