Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σφραγιστικό Spray Premium Quick Detailing Soft99 230ml New SMOOTH EGG Platinum Liquid 230ml
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Σφραγιστικό Spray Premium Quick Detailing Soft99 230ml New SMOOTH EGG Platinum Liquid 230ml

28,51

Η τελειότητα επιτυγχάνεται σε μια κατηγορία υγρών στεγανωτικών με βάση το νερό, με μείγμα 4 διαφορετικών πολυμερών. Έως και 3 μήνες διάρκεια ενός ισχυρού υδρόφοβου στρώματος που εξασφαλίζει υγρή εμφάνιση και γυαλιστερό φινίρισμα στο χρώμα. Αναζωογονεί τον επαγγελματικό χαλαζία, κεραμικό ή επίστρωση γυαλιού, ενισχύοντας τις ιδιότητές του. Κατάλληλο για όλα τα χρώματα βαφής.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-00522 Κατηγορία:

Αναμένεται Σύντομα

Η τελειότητα επιτυγχάνεται σε μια κατηγορία υγρών στεγανωτικών με βάση το νερό, με μείγμα 4 διαφορετικών πολυμερών.
Έως και 3 μήνες διάρκεια ενός ισχυρού υδρόφοβου στρώματος που εξασφαλίζει υγρή εμφάνιση και γυαλιστερό φινίρισμα στο χρώμα.
Αναζωογονεί τον επαγγελματικό χαλαζία, κεραμικό ή επίστρωση γυαλιού, ενισχύοντας τις ιδιότητές του. Κατάλληλο για όλα τα χρώματα βαφής.

Οδηγίες:
1. Προετοιμάστε το όχημά σας πλένοντάς το καλά με σαμπουάν ουδέτερου pH, στεγνώστε και απολυμάνετε το χρώμα του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας μπάρα πηλού, καθαριστικό ή άλλα προϊόντα.
2. Ψεκάστε το προϊόν στο χρώμα του αυτοκινήτου και απλώστε το με πανί μικροϊνών.
3. Βεβαιωθείτε ότι δεν εφαρμόζετε υπερβολική ποσότητα του προϊόντος για να αποφύγετε λεκέδες. Εάν συμβεί αυτό, σκουπίστε και πάλι με ένα στεγνό πανί μικροϊνών.