Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

FX PROTECT TOP Coating CH3

22,0052,00

Το TOP COATING CH3 είναι ένα ευέλικτο προϊόν με βάση το SiO2 (διοξείδιο του πυριτίου). Χάρη στις ιδιότητές του, αυξάνει το βάθος του χρώματος και βελτιώνει την υδροφοβικότητα, ενώ παρέχει ένα απίστευτο οπτικό αποτέλεσμα.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Το TOP COATING CH3 είναι ένα ευέλικτο προϊόν με βάση το SiO2 (διοξείδιο του πυριτίου). Χάρη στις ιδιότητές του, αυξάνει το βάθος του χρώματος και βελτιώνει την υδροφοβικότητα, ενώ παρέχει ένα απίστευτο οπτικό αποτέλεσμα.
Προστατεύει την επιφάνεια του αυτοκινήτου από λεκέδες νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, όπως τα quick detailer sprays, γρήγορα και εύκολα, με ένα μόνο ψεκασμό, παρέχοντας προστασία εντός 6 μηνών.
Χρησιμοποιείται επίσης ως μέρος της κεραμικής σύνθεσης του FX Protect ως η 3η πρόσθετη και τελευταία στρώση, χαρίζοντας ακόμα περισσότερη λάμψη ακόμα και από το FX Protect F5.

Τρόπος χρήσης:
Η επίστρωση εφαρμόζεται αφού περάσουν 2-4 ώρες από την εφαρμογή του B7 + F5. 1. Εφαρμόστε σε ελάχιστη θερμοκρασία 15 βαθμών.
2. Ψεκάστε απευθείας στο όχημα.
3. Αφαιρέστε με ένα στεγνό, μαλακό πανί από μικροΐνες χωρίς ραφές.
Για την πλήρη επούλωση του μορίου του κεραμικού, συνιστάται η ξήρανση σε δωμάτιο χωρίς αλλαγή των καιρικών συνθηκών για περίπου 24 ώρες.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹