Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

FX PROTECT B7-O2 ΒΑΣΗ 30ml + F5-3D FINISH 30ml
Loading...
Share στο Facebook

FX PROTECT B7-O2 ΒΑΣΗ 30ml + F5-3D FINISH 30ml

Σετ κεραμικής επίστρωσης, που περιέχει το κύριο προϊόν – επίστρωση βάσης και φινιρίσματος. Με αυτό το κιτ θα προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας για χρόνια και θα χαρίσετε απίστευτη λάμψη, βάθος και υδατοαπωθητικότητα.

Κωδικός προϊόντος: FX BFF Κατηγορίες: ,

Αναμένεται Σύντομα

Η FX Protect σας παρουσιάζε αυτό το σετ κεραμικής επίστρωσης.
Εξοικειωθείτε προσεκτικά με τις ιδιότητες των εξαρτημάτων και τον τρόπο εφαρμογής.
ΒΑΣΗ B7
Αυτό το προϊόν παρέχει το βασικό προστατευτικό στρώμα.
Χάρη στα άριστα επιλεγμένα εξαρτήματα, η βάση FX Protect B7 εγγυάται μακροχρόνια και ανθεκτική προστασία. Μπορούμε να κατατάξουμε με ασφάλεια τη βάση FX Protect B7 ως μία από τις καλύτερες κεραμικές επιστρώσεις στην αγορά.
Το συγκεκριμένο είναι ότι εκτός από σταθερότητα έχει και την αντίθετη ποιότητα – ελαστικότητα. Η βάση FX Protect B7 είναι το πρώτο βήμα για την τοποθέτηση του κεραμικού συστήματος της FX Protect, αλλά μπορεί να υπάρξει και μόνη της.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία τόσο της βαφής όσο και των τροχών του αυτοκινήτου, των πλαστικών πλαισίων, των προβολέων και των πίσω φώτων.

Τεχνικές πληροφορίες προϊόντος:
– αντοχή στις γρατσουνιές 7H
– πάνω από 5 χρόνια διάρκεια προστασίας
– πάχος επικάλυψης σε 1 στρώση 0,6-1 μm
– ποσοστό κατανάλωσης 10-15ml. για 1 αυτοκίνητο με 1 μονή στρώση
– αντίσταση θερμοκρασίας 426 ° C (800 ° F)
– χρόνος στεγνώματος πριν το σκούπισμα 3-12 λεπτά, ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος
– 24 ώρες. χρόνος για το τελικό στέγνωμα και ετοιμότητα για εξωτερικές επιδράσεις
– γωνία υδατοαπωθητικότητας 110 °
– χημική αντοχή 12> Ph> 2

Το FX Protect F5 είναι το προϊόν που είναι το επόμενο βήμα μετά τη βάση FX Protect B7.
Παρέχει διαύγεια επιφάνειας και εφέ 3D καθρέφτη.
Η δομή 3D matrix εγγυάται βάθος, λάμψη και υψηλό βαθμό υδατοαπωθητικότητας.
Σε αντίθεση με τη βάση FX Protect B7, το FX Protect F5 δεν μπορεί να υπάρχει από μόνο του ως επίστρωση.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε προβολείς, πίσω φώτα και γυάλινες επιφάνειες.
Εφαρμόζεται στην επίστρωση λάκας, αυτό το προϊόν με βάση το κεραμικό κάνει κυριολεκτικά μια γυαλιστερή θωράκιση, δίνει ένα εφέ γυαλιού, κάνει πιο δύσκολο να λερωθεί και διευκολύνει το πλύσιμο.

Τεχνικές πληροφορίες για το προϊόν:
– αντοχή στις γρατσουνιές 5H
– πάνω από 5 χρόνια διάρκεια προστασίας
– πάχος επικάλυψης σε 1 στρώση 0,6-1 μm
– ρυθμός κατανάλωσης 10-15ml. για 1 αυτοκίνητο με 1 μονή στρώση
– αντίσταση θερμοκρασίας 426 ° C (800 ° F)
– χρόνος στεγνώματος πριν το σκούπισμα 3-12 λεπτά, ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος
– 24 ώρες χρόνος για το τελικό στέγνωμα και ετοιμότητα για εξωτερικές επιδράσεις
– γωνία υδατοαπωθητικότητας 110 °
– χημική αντοχή 12> Ph> 2

Τρόπος χρήσης:
ΒΑΣΗ B7:
Η νανοκεραμική επίστρωση εφαρμόζεται σε ελάχιστη θερμοκρασία 17-18 βαθμούς. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η θερμοκρασία να είναι γύρω στους 20 βαθμούς.

1. Ρίξτε 7-9 σταγόνες από το προϊόν στο ειδικό απλικατέρ, το οποίο θα πρέπει να είναι ΣΤΕΓΝΟ. Αυτό το ποσό είναι αρκετό για να καλύψει περίπου το μισό ενός μεσαίου μεγέθους αυτοκινήτου. Κατά τη διαδικασία χρήσης όταν το απλικατέρ είναι ήδη υγρό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μικρότερη ποσότητα σταγόνων του προϊόντος.
2. Εφαρμόστε τη λεπτομέρεια του προϊόντος, περνώντας κάθε λεπτομέρεια με το απλικατέρ σε οριζόντια και κατακόρυφη κατεύθυνση για να μην αφήσετε χώρο εφαρμογής (λεπτομέρεια εργασίας ή εάν οι λεπτομέρειες είναι πολύ μεγάλες, διαχωρίστε τις καθώς η κεραμική επίστρωση σκληραίνει γρήγορα) .
3. Περιμένετε μεταξύ 4-10 λεπτών (ανάλογα με τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου) και στη συνέχεια αφαιρέστε την περίσσεια του προϊόντος με ένα στεγνό, μαλακό πανί μικροϊνών χωρίς ραφή. Στη συνέχεια, γυαλίστε με ένα άλλο, καινούργιο στεγνό πανί από μικροΐνες μέχρι η επιφάνεια να είναι καθαρή και γυαλιστερή.
4. Εάν το επιθυμείτε, επαναλάβετε τις παραπάνω διαδικασίες σε ολόκληρο τον χώρο επιβατών του οχήματος (όλα τα βαμμένα και βαμμένα μέρη, τους προβολείς και τα πίσω φώτα) 3 ώρες μετά την αρχική εφαρμογή.

Για να μάθετε την ακριβή στιγμή που πρέπει να αφαιρέσετε τα υπολείμματα της νανοκεραμικής επίστρωσης, κάντε ένα μικρό «τεστ». Γλιστρήστε ελαφρά το δάχτυλό σας πάνω στην επίστρωση – εάν αισθάνεστε ότι είναι ελαφρύ σαν “κόλλα”, τότε αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκινήσετε να αφαιρείτε (σκούπισμα).

FX Protect F5: 1.
Χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι ψεκασμού, ψεκάστε την επιφάνεια με απιονισμένο (απιονισμένο) νερό. Λιπάνετε ελαφρά το απλικατέρ με το ίδιο νερό.
2. Τοποθετήστε 7-9 σταγόνες του προϊόντος στο ήδη βρεγμένο απλικατέρ. Αυτό το ποσό είναι αρκετό για να καλύψει περίπου το μισό ενός μεσαίου μεγέθους αυτοκινήτου.
3. Εφαρμόστε τη λεπτομέρεια του προϊόντος, περνώντας κάθε λεπτομέρεια με το απλικατέρ σε οριζόντια και κατακόρυφη κατεύθυνση για να μην αφήσετε χώρο εφαρμογής (λεπτομέρεια εργασίας ή εάν οι λεπτομέρειες είναι πολύ μεγάλες, διαχωρίστε τις, καθώς η κεραμική επίστρωση σκληραίνει γρήγορα ) .
4. Περιμένετε μεταξύ 4-10 λεπτών (ανάλογα με τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου), στη συνέχεια αφαιρέστε την περίσσεια του προϊόντος με μια WET μικροΐνα χωρίς ραφή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας στεγνές μικροΐνες, γυαλίστε την επιφάνεια μέχρι να είναι καθαρή και γυαλιστερή. 5. Επαναλάβετε τις παραπάνω διαδικασίες σε όλο το αυτοκίνητο (όλα τα βαμμένα και βαμμένα μέρη).

ΜΗΝ εφαρμόζετε την επίστρωση στους προβολείς και τα πίσω φώτα!
Χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ απιονισμένο (απιονισμένο) νερό.

Αφού ολοκληρωθούν όλες οι παραπάνω οδηγίες, αφήστε το αυτοκίνητο σε σταθερές καιρικές συνθήκες για τουλάχιστον 12 ώρες (συνιστούμε να μείνει το αυτοκίνητο όσο το δυνατόν περισσότερο ή 24 ώρες στο δωμάτιο όπου γίνεται θεραπεία). Η θερμοκρασία δωματίου ΔΕΝ πρέπει να είναι κάτω από 15 βαθμούς. Αυτό είναι απαραίτητο για τη σκλήρυνση της κεραμικής επίστρωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο χρόνος αναμονής μπορεί να μειωθεί στο μισό με μια λάμπα υπέρυθρης βαφής ή εάν η επίστρωση εφαρμόζεται σε θάλαμο βαφής!

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.
Για την τιμή του προιόντος επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹