Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Stand Ιδανικό Για Καθαρισμό & Περιποίηση Ζαντών & Τροχών Μεγάλο Maxshine
Loading...
Share στο Facebook

Stand Ιδανικό Για Καθαρισμό & Περιποίηση Ζαντών & Τροχών Μεγάλο Maxshine

Original price was: 347,20€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 223,20€.

Η βάση τροχών Maxshine χρησιμοποιείται για την υποστήριξη εργασιών σε ζάντες ή ολόκληρους τροχούς. Με 3 κυλίνδρους, μπορούμε να περιστρέψουμε τον τροχό προς οποιαδήποτε κατεύθυνση χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι κύλινδροι μπορούν να ρυθμιστούν υπό γωνία υποστηρίζοντας τον τροχό με ένα στήριγμα ή οριζόντια χωρίς τη χρήση ενός στηρίγματος. Αυτή η λύση σας επιτρέπει να εργαστείτε στις ζάντες σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.

Κωδικός προϊόντος: TCS-WS01XL-MS Κατηγορίες: ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Η βάση τροχού Maxshine είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό μαύρο χάλυβα 4 mm, με ακριβή κοπή και κάμψη, επιχρισμένο με βαφή σκόνης, τόσο εντός όσο και εκτός, για να παρέχει ένα επιπλέον προστατευτικό στρώμα κατά της οξείδωσης. Οι κύλινδροι κάτω με μήκος 30 cm και κορυφή με μήκος 40 cm θα ταιριάζουν με τις ζάντες σε μέγεθος από 18″ έως 22″. Τα υψηλής ποιότητας λαστιχένια πόδια διατηρούν τη βάση σε μία θέση κατά τη διάρκεια όλων των εργασιών.

 

Διαστάσεις:
Μήκος: 59 cm
Πλάτος: 52 cm
Ύψος: 92 cm