Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Αφαιρετικό Κόλλας Και Σημάτων Soft99 100ml – Sticker Remover 100ml

12,50

Αφαιρεί αυτοκόλλητα και άλλα είδη κόλλας. Διαπερνά έντονα την επιφάνεια μεταξύ του αυτοκόλλητου και της επιφάνειας, για παράδειγμα, ενός παρμπρίζ, που αυξάνει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας. Η χωρητικότητα υγρού είναι 100 ml.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-03143 Κατηγορία: Ετικέτα:

Αναμένεται Σύντομα

Αφαιρεί αυτοκόλλητα και άλλα είδη κόλλας.
Διαπερνά έντονα την επιφάνεια μεταξύ του αυτοκόλλητου και της επιφάνειας, για παράδειγμα, ενός παρμπρίζ, που αυξάνει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.
Η χωρητικότητα υγρού είναι 100 ml.

Οδηγίες:
1. Κόψτε το άκρο του ακροφυσίου σε κατάλληλο μέγεθος.
2. Αποσυνδέστε τη γωνία του αυτοκόλλητου. Στη συνέχεια, ψεκάστε μια μικρή ποσότητα υγρού σε αυτό και, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μία σπάτουλα αφαιρέστε αργά ολόκληρο το αυτοκόλλητο.
3. Εάν υπάρχουν ουσίες στην επιφάνεια, ψεκάστε ξανά και αφήστε την να ξεκουραστεί για λίγο. Στη συνέχεια, σκουπίστε το με ένα μαλακό πανί. Ψεκάστε την κόλλα και χρησιμοποιήστε την προσαρτημένη σπάτουλα.