Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Gyeon Q2M WetCoat 500ml

14,30

Η σύσταση του GYEON Q2M WETCOAT έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό υδρόφοβο αποτέλεσμα.

Δεν έχει σημασία αν το αυτοκίνητό σας δεν έχει καμία επικάλυψη ή αν έχει μια επίστρωση από χαλαζία (κεραμικό), το οποίο δεν ανανεώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το προϊόν αυτό θα έχει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Κωδικός προϊόντος: GWC500 Κατηγορίες: ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Το Q2M WETCOAT είναι ένα επαναστατικό στεγανωτικό σπρέι, το οποίο προσφέρει άμεση, διαρκή, ισχυρή και με απλή εφαρμογή (απλά ψεκάστε και ξεβγάλετε) προστασία.

Το πραγματικό του πλεονέκτημα είναι το ισχυρό υδρόφοβο αποτέλεσμα και η αυτοκαθαριζόμενη ικανότητά του, που εμφανίζεται αμέσως μαζί με μια έντονη γυαλάδα και λάμψη στα βαμμένες επιφάνειες.

Για ένα προϊόν με τέτοια ευκολία εφαρμογής, η οποία δεν απαιτεί ούτε ένα απλό σκούπισμα, το Q2M WETCOAT παραμένει εκπληκτικά ανθεκτικό, διατηρώντας το πλήρες υδρόφοβο αποτέλεσμα για ακόμη έως και 12 εβδομάδες / 12 πλύσεις με ουδέτερο pH, το οποίο επισκιάζει πολλά φυσικά κεριά ή στεγανωτικά σπρέι.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Q2M WETCOAT είναι ο ευέλικτος χαρακτήρας του, ο οποίος του επιτρέπει τη χρήση σχεδόν σε κάθε εξωτερική επιφάνεια του οχήματος σας.

Θα προσθέσει μεγάλες αυτοκαθαιρούμενες ιδιότητες όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στη πλαστική ή μεταλλική διακόσμηση, στις ζάντες ή στα παράθυρα.

Σας προσφέρουμε ένα υψηλά συμπυκνωμένο και έτοιμο για χρήση προϊόν, το οποίο δεν απαιτεί αραίωση ή ανάμιξη με τίποτα.

Το προϊόν έρχεται σε ένα εύχρηστο μπουκάλι με ψεκαστήρα, έτσι το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, να ψεκάσετε και ξεπλύνετε.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹